Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Minek írtam én ennyit, semmit nem látsz, de én tévedtem, nem is
2011. május 08. vasárnap, 15:46 | Aditi   Előzmény

Minek írtam én ennyit, semmit nem látsz, de én tévedtem, nem is láthatod még. Nem baj. Erre is emlékezni fogsz, amikor odaérsz, mert ez is egy szellemi törvény. Semmit, egyetlen illatot, momentumot sem felejt el a szellemünk. Mindent feljegyez, és amikor itt az ideje, éppen akkor beugrik az elmének. Hogy segítsen.

"Az áldozatiságra az jellemző, hogy áldozattá válik az illető"

na ez itt a tévedés lényege. Méghozzá óriási. Áldozatnak lenni és tudatos áldozatot hozni két merőben különböző dolog. De nem írom le még egyszer, amit odafent már leírtam. Olvass több figyelemmel.

A Bibliát természetesen olvastam, ha nem is vagyok értő teológusa, vagy nem tudom felsorolni a mesebeli eseményeket és tanulságaikat. Az Újszövetséget is természetesen ismerem. De mint írtam, ezekre egy szint után nincs szükséged. majd ezt is megérted.

"Jézus egy minőséget mutat be nekünk amilyenné kell válni".

Nem kell olyanná válni. Csak jó azt tenni, amit ő is példáz a SAJÁT életedben, a SAJÁT módodon. Engedd már el a példákat és légy önmagad! Ő is az volt. Elsősorban ezt tanította minden mester.

"Én elvágyódok innen "

Aki elvágyódik nincs a jelenben. Én is voltam ebben a periódusban. Jól látlak. Lehet h most nem hiszed el. Nem baj. De vizsgáld meg önmagadon, amiket mondok. Mindig, mindent vizsgálj meg, akárki, maga a Jóisten mondja neked álmaidban, Jézus száll angyalszárnyakkal. Tök mindegy. Vizsgáld meg. Hogy megtanuld látni a valóságot.

Aki elvágyódik, az meg akar halni, tévesen azt hiszi halálban van a megváltás, egy másik dimenzióban, meg ilyen badarságok. Hogy a boldogság nem lelhető fel itt, a Földön, hogy a Földi lét kevés a teljességhez.

nem ismered Buddha tanításait, ha már itt tartunk? De most sem írom le még egyszer hogyan lehet a Földön elérni azt a tudatszintet, amit a halál után mindenképpen elérsz, legalább átmenetileg. Ismerkedj Buddha tanításaival.

Én már nem ragaszkodom többé a földi léthez. De megtanultam elfogadni, elengedni, és megbecsülni. Mostantól máshogy élek, mint azelőtt.

Te meg ne ítélkezz, mert ahogy Jézus mondta: aki ítél, megítéltetik. Nem látsz engem. Ezt nem fenyegetésnek szánta, hanem felhívta a figyelmet egy Univerzális törvényre. Ami így működik a kis akaratodtól meg minden tehetségedtől függetlenül. Csak figyelmeztettelek, h ne hozz a fejedre bajt.

Azt javaslom, egy kicsit hallgass el most, hogy kikapcsoljon a folyton reagáló elméd, és fogadd be az információkat, amit kaptál. Szánj egy kis időt a vizsgálatukra. Figyelj befelé.

Aztán majd később még beszélünk.

Namaszte