Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
az Örökkévaló megérintése
2009. május 12. kedd, 1:22 | hajni19840203 (útkereső)

láttátok az Örökkévaló megérintése és a Findhorn című előadásait? őszintén ajánlom mindenkinek aki még nem látta!!!
könyvben elolvasni vagy hangoskönyvben meghallgatni egy dolog. de amikor látod őt, és hallgatod a szavait teljesen magával ragad, szinte kirángat az álmodból.

-eléd teszi a jelen pillanatot, mint Morpheus a piros kapszulát-

...én amióta végignéztem a fenti összes előadását, azóta egyre többet ébredek a jelen pillanatra. egy ideje éjszakánként néha arra ébredek, hogy az egész testem bizsereg. nappal is, mikor a jelenbe lépek és elfog ez az érzés csak élvezem a belső csendet gondolatok nélkül egyre erőteljesebben és egyre hosszabb ideig. s az érzést nem tudnám szavakba önteni, úgyhogy inkább nem is teszem... a legnagyobb kihívás az emberek között megtalálni a MOST-ot. folyamatosan bombáznak a gondolataikkal, és egyszerűen hiába próbálok a jelenben maradni mindig elragadnak magukkal. remélem hamarosan eljön az az idő is, amikor már ez sem lesz akadály.
ti, akik hallgattátok vagy olvastátok Tolle tanítását mennyire tudjátok a "tanultakat" alkalmazni? tudtok a MOST-ban lenni hosszabb ideig? és mi a helyzet a nap mint nap felbukkanó negatív érzelmekkel? átérzitek, szembe néztek velük úgy ahogyan ő javasolta?