Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Köszönöm Erika, drága vagy nagyon. Igen, minden így van, ahogy
2011. május 05. csütörtök, 19:12 | Aditi   Előzmény

Köszönöm Erika, drága vagy nagyon. Igen, minden így van, ahogy írtad. És nem kell bocsánatot kérned, a teljes igazság az, hogy nem is emlékszem arra amit úgy írsz "gonoszkodás". Vicc nélkül. :)

Asszem ez így van helyén. És te voltál az, aki észrevette elsőnek a változást és nagyon sokat jelentett nekem hogy megerősítettél!! És ez az, ami igazán fontos!

És te is egy példa vagy ebben a történetben, aki képes volt látni, és belátni, és észrevenni egy változást. A legtöbb ember hosszan ragaszkodik a sémáihoz, a másik emberről alkotott meglátásaihoz, előítéleteihez és nincs annyira nyitott és a jelenben, hogy észrevegye: minden folyton változik, és esélyt adjon magának s a másiknak máshogy látni a dolgokat!

Erről az egyik tanítóm azt a történetet mesélte el, hogy az egyik tanítványa, aki nagyon oda volt érte, mikor egyszer hosszú, évekig tartó távollét után ismét találkozott vele, nem volt megelégedve és számon kérte a mesteren, hogy most miért ilyen és miért teszi vagy mondja azt, amit. Mire a mester ennyit mondott: én is változtam. És ez így van. A tanítvány a múlt képét hasonlította a mester jelen arcához, illetve a róla alkotott elképzelését, és képtelen volt meglátni a valóságot ezen a szűrőn keresztül.

Te a nyitottságoddal és azzal, hogy azonnal mellém álltál a megerősítésben, a változásban nagyon nagy örömet és erőt adtál akkor! Köszönöm Neked!

És köszönöm, hogy használtad a csoda szót. Olvasva rádöbbentettél: ezt akartam megélni, amióta csak keresni kezdtem. 16 évesen vettem egy Újszövetséget, mert meg akartam fejteni Jézus titkát. Hogyan csinál csodát. Csodát akartam az életemben, hittem, hogy vannak csodák, és amikor beteg lettem képtelen voltam elhinni, hogy ez így van jól. Hittem, van egy csoda, ami segíthet.

És van, és megtörtént, méghozzá nem is akármilyen.

Úgyhogy üzenem mindenkinek:még mindig vannak CSODÁK! Itt, bennünk, általunk, a világgal való összefogásunk, az elengedés, az önátadás, a szeretet által születnek. Mert valójában, egy magasabb szinten, így működik a világ.

Puszillak, még beszélünk!

Namaszte