Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
spiritosaurus képe
Lehet zsigerből védeni, és zsigerből támadni is. Ugyanezt
2011. május 05. csütörtök, 17:12 | spiritosaurus   Előzmény

Lehet zsigerből védeni, és zsigerből támadni is. Ugyanezt elmondhatnám én is, hogy a konkrét ismeretek nélkül ne vádaskodjunk. Azt hogy akkor ott mi történt, csak a két érintett tudhatja. Egy pszichiátrián is hidd el sok mindent bele tudnak gyömöszölni az ember fejébe. Sok példa van rá a környezetemben.. És egyébként szó sincs róla, hogy én védeném ezeket a gurukat, pont ellenük beszéltem, hogy én személy szerint oda se mentem volna hozzájuk. Szóval ha ezzel kell egy "áldozatnak" megtapasztalni saját naivitását, akkor ennyi. Isteni törvényekről beszélsz Éva, a karma Isteni törvény. Isten "engedélyével", sőt határozatával történt az összes ilyen incidens. Mivel minden ami történik, annak Isten a kiinduló pontja! Szóval szerintem a lehető legobjektívebben írtam le a véleményemet.

A Swami-t pedig nem is említettem diplomaként, és papírként, ott volt a "meg" kötőszócska közöttük. Azt mondtam hülyeség. És így is gondolom. Ha valamit mások előtt hangoztatva fogad meg valaki, abban ritkán van őszinteség, sokkal több a megfelelni akarás, a bizonyítási vágy, és pontosan ebből kifolyólag utána a nyomás is sokkal nagyobb az illetőn, mert jajj megfogadtam, hogy nem, és mégis érzem a kísértést, na most akkor mit tegyek...

Nem tudom, nekem ezek hiteltelen dolgok. Mint ahogy az is, ahogy egyáltalán beszélünk erről, mikor legalább annyi elfojtott szexualitás van bennünk is, mint a szélhámos gurukban, akik egyébként semmi olyat nem tettek, amit bárki más nem tesz meg. Szerintem elég kevés az olyan szex a világban, amit nem politikával, furfanggal ért el az egyik fél, hanem kölcsönösen mindkettő ráhangolódott a másikra. És erről viszont nem a guruk tehetnek :) Az épp aktuális saját incidensükről persze igen, de globálisan legalább annyira tehetek róla én is, mint Te, vagy ő, vagy mi, ti, ők, akárki. Szóval pont ugyanolyan álszentek vagyunk mi is, mint azok, akiket itt éppen ócsárlunk. Ha nem így lenne, akkor ez a téma fel sem merülhetett volna.