Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Spiri,ne haragudj ezekről a kérdésekről csak akkor lehetne ilyen
2011. május 05. csütörtök, 16:41 | Éva.   Előzmény

Spiri,ne haragudj ezekről a kérdésekről csak akkor lehetne ilyen határozott egyoldalú véleményt mondani,ha konkrétan ismernéd az eseteket,és azzal vágna össze,amit itt állítasz.
Ez az egyik,hogy nem ismered a konkrét eseteket,a másik meg az ,hogy nem látsz bele
ezekbe a rendszerekbe,és teljesen az európai fejeddel gondolkozol,amikor azt gondolod,hogy a Swami fogadalom az egy papír és olyan ,mint nyugaton egy diploma:)
Ha nem ismered ezeket a dolgokat közelről,akkor nem tudod ezt helytállóan megítélni.

Persze ,hogy kettőn áll a vásár,csakhogy itt közel sem úgy zajlottak a dolgok,ahogy te azt az írásod szerint elképzeled. Itt ezek a tanítványok,hosszú pszichikus ráhatás és agymosás áldozatai lettek,ezek a guruk sötét módon éltek vissza a ,,hatalmukkal''.
Nem erőszakról van itt elsősorban szó,hanem hazugságokról,eltévelyítésekről,amit az igazságba csomagolva adagoltak a tanítványoknak,tanításként adták át ,meghazudtolva magát a tanítást és az isteni törvényeket amiket hirdettek.

Itt nem csak az erkölcsi törvények ellen vétettek,az lenne a legkevesebb,hanem az
Isteni törvények ellen legfőképpen,becsapva a tanítványokat.
Itt nem arról van szó,hogy egy guru megkívánt egy tanítványt,hanem arról hogy a piti céljai érdekében ,pszichikus ráhatással,agymosással,a tanítás elferdítésével vette rá erre a tanítványait.

És messze nem arról van szó,hogy valamelyik tanítvány kipakolta a médiának,hiszen ők annyira függőségi viszonyba kerültek az agymosás miatt,hogy hallgattak mint a sír,és ezek a dolgok már legtöbbször a pszichiátrián derültek ki.

Csak az az eset ,amiről én tudok,és nem a médiából,mert egy közeli nőismerősöm évekig benne volt,bár nem volt elszenvedő alanya,mert valóban ehhez naivság is,túlzott rajongás is stb...kellenek. Szóval az a konkrét esetben /Abszolútummal való szellemi egyesülés/sem lehet kitalációról beszélni,mert eladták az internetre a pornóiparnak a felvételeket,és a ,,szülők '' jöttek rá,amikor a lánykájukat különös pózban találták anyaszült meztele idegen pasikkal a neten...és ezután kezdődött a vizsgálat.Persze ott már ugye nem a guru volt ott velük,de ő vette rá őket,a legaljasabb pszichikai befolyásolással.
Úgyhogy nem légből kapott dolgok ezek legtöbbször,mert már komoly bizonyítékok kellenek ahhoz,hogy a média kikezdjen egy ilyen ,,köztiszteletben álló guruval''.

Lehet persze zsigerből védeni információk,a konkrét tények ismerete nélkül ezeket az érintett személyeket,de így minek?
Persze biztos van olyan eset is,amikor esetleg valóban nincs alapja a rágalomnak,de a legtöbb esetben ezek a sötét üzelmek sajnos kétséget kizárva dokumentálva lettek.

Az én ,,mesterem'',miért nem akart megdugni egyetlen tanítványát sem,pedig tantrikus praxist csinált,és az összes női tanítvány szerelmes volt belé???
Hagyjuk már ezt ,hogy ilyen magukból kifordult,hazug áltanítókat védünk!
Meg kell nézni a konkrét eseteket,és nem általánosságban a tények ismerete nélkül beszélni.