Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Hitelesség 2
2011. május 04. szerda, 23:06 | Pirike (útkereső)   Előzmény

Az elfojtásról és ilyenekről..... vegetáriánus vagyok. Már gyerekkoromban nem rajongtam a húsért.. Azután eldöntöttem nem eszem meg többet, felismerés volt, hogy miért nem. Tehát nem elfojtás stb.. miatt nem eszem, hanem felismerésből. Álmomban megesett: megetettek hússal, amikor ezt megtudtam meghányattam magam, persze álmomban. Még ott sem ettem meg. Nem tudom hogyan mondják, de se ébren, se álomban.. aki pedig már Mester, az hogy áll a szexhez? Szerintem hasonlóan. Nem feltétlen lemondás, hanem felismerés. Pl. régen imádtam a gyümölcs tortát, de vega lettem és ezért nem eszem meg, mert zselatin van benne és meg sem kívánom. Én ez vagyok kicsiben, egy senki az önmegvalósított Mesterekhez képest.
Akkor ennyi erővel miért nem arról cikkeznek, hogy ez meg az, ilyen és ilyen mester, aki fő vegetáriánus húst evett? Már senkit sem érdekelne.. na de a szex, az más.. Miért a szex a téma?? Mert az érdekel mindenkit, arról lehet beszélni, azt lehet látni mindenütt..
Részemről szánalmas... persze ismerek olyat, akit istenítenek, nagyra tartják, hirdeti is magát és falja a nőket.. Ő az aki bort iszik és vizet prédikál.
Üdv