Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Persze ,mindent lehet:) Hogy mi a valóság és mi nem ,az
2011. május 03. kedd, 12:35 | Éva.   Előzmény

Persze ,mindent lehet:) Hogy mi a valóság és mi nem ,az kérdés,szemléletmód kérdése.Kinek mi:)

Én egy ilyen recsegő ropogó lakásban mindenképpen csinálnék egy tértisztítást,főleg ha új helyre költöztél,ahol előtte mások éltek.Ezek a recsegések ilyenkor nem képzelgések,többnyire jogosak.
Rengeteg ,,pszichikus maradvány'' marad ott az előzőektől,és ez egyáltalán nincs jó hatással a ,,jövevények''energetikájára,ezért nem csak fizikailag kell ilyenkor egy tisztítás,festés,mázolás nagy takarítás egyebek,hanem az úgynevezett,,finom világban "is rendet kell tenni,mert ugyan nem látjuk,lehet nem is tudunk róla,de mégis tudat magáról,ahogy a mellékelt történet is bizonyítja.

Ahova én költöztem ott is ez volt,pedig teljesen lebontottuk a házat,csak a külső falak maradtak és újra lett építve,és mégis nagyon furcsa dolgok történtek.
Aztán megtudtam ,hogy mi folyt itt előttem,és már semmin sem csodálkoztam. És én is végig tisztítottam a házat,energetikailag is. Mondanom ,sem kell,hogy érdekes módon meg szűntek azok a furcsa jelenségek:D
Nem kell szakembert hívni 50 ezer Ft-ért. Bárki meg tudja csinálni. Égő gyertyával ,füstölővel.
Végig kell járni minden helységet,és tudatosan tisztítani ,kezedben a dolgokkal,és főleg a sarkoknál kicsit elidőzni. Nem egy nagy feladat,a hatása azonnal érződik,sokkal tisztább lesz a levegő,nem olyan sűrű.Semmi ,,misztikus'',nincs ebben egyszerűen a tudatoddal csinálod,mint ahogy minden mást is kéne:)
Ha bizonytalan lennél ebben ,keress rá a kulcsszóra,,tértisztítás'',vagonnyi irodalmat találsz róla.
A szűrőt persze tedd be,nem kell ezt túl dimenzionálni,nagyon egyszerű az egész.
Egyszerű ,,ráfigyelés'' kérdése:)