Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Igen, senkinek lenni isteni jó!!! :) Amikor az ember tud álarcok
2011. április 27. szerda, 13:15 | marazuz   Előzmény

Igen, senkinek lenni isteni jó!!! :) Amikor az ember tud álarcok nélkül élni, saját nyugalmát és békéjét megőrizni, rengeteget befelé figyelni... sok-sok energia megmarad így és mégtöbb szerezhető a belső utazásokkal.
Ha senki vagyok, tudok alázatosan tekinteni a világra, a benne élőkre, nem hajt az ego, érvényesül a szív szava, az ember rájön, hogy élni szép és jó, mert rengeteg csoda van, ami boldoggá teheti, de ezeket meg kell tudni látni. Ezért jó, ha valaki a földön jár :))

A szövegben szerintem annyi bibi van, hogy ha a leckét megtanúltam, akkor nem lehetek ugyan az, aki voltam, hiszen fejlődtem a tapasztalás közben. Rosszúl értelmezem talán?

Attila őszinte, mély érzésű ember érzésem szerint. Biztos vagyok benne, hogy sikerül neki feldolgoznia a veszteségeit, mert bár most összeomlott, de ehhez van szükség az ő további lelki fejlődéséhez.

----------------------------------------

Ademonnak:

Mivel vonzotta be? A tárgyaihoz való ragaszkodásával, azok féltésével. Szerintem.

Mit lehet tenni lelkileg? Örülni, hogy Ő él, ép és mindent újra kezdhet!! Adott hozzá neki minden.

Amikor egy ember azt hiszi mindennek vége, elkeseredik és sokáig a poklot járja, majd kezdi kapizsgálni, hogy nem megy az önsajnálattal az égvilágon semmire, azzal a dolog vissza nem fordítható, belátja ezt, elfogadja a történteket. Keresni kezdi a kapaszkodókat, hogy újra fényre jusson a mélyből. Átértékelődik minden, észreveszi, hogy az élet előtte áll, mennyi dolog van, aminek mégis örülhet és értékelni kell, hálásnak kell lennie azért, ami megmaradt neki (szerettei, barátai, munka, a saját épsége, stb..), majd elkezdi a jövőjét építeni tele reménnyel, bizalommal, hittel, szeretettel. Egy új ember születik, aki más szemmel néz a világ dolgaira, látja az igazi értékeket és boldog, mert már tudja mire volt képes, és rájön, hogy nem kell többé félnie, mert nincs az a feladat, amit ne tudna saját magába vetett hitével megoldania.
Azt kívánom, hogy sikerüljön neki (is)!!

muszi :)