Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Érdekes amiről írsz, kíváncsi vagyok a folytatásra, a
2011. április 25. hétfő, 12:14 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Érdekes amiről írsz, kíváncsi vagyok a folytatásra, a blogra...

Kezdő vagyok itt és a spiri dolgokban is. Sokat fejlődtem az utóbbi években és a legtöbbet az utóbbi egy évben. Rengeteg szenvedés és tanúlság levonáson vagyok túl. Kaptam egy "tükröt" magam elé, amiben minden kiderült. Hosszú út volt, amíg a mostani lelki állapotomat elértem. Egy szerető ember pár kérdése indított el az úton, ami önmagamhoz vezetett. Azután már én kerestem a miértekre a választ. Nem sajnáltam rá az időt, nyugalmat teremteni és minnél többet befelé figyelni. Most nagyon jó egységben lenni magammal testileg-lelkileg, a környezetemnek sok szeretetet tudok adni, ami tovább emel, szinte lebegős állapot minden nap. Ha néha kibillennék, tudom mivel tudom magam újra feltölteni (kreatívkodással), hogy középen maradjak, ahonnan bármikor tudok szárnyallni, ha szeretnék. :)
Csak azért írtam le mindezt, mert nem tudom ezt lehetne-e elérni a módszereddel is, csak kicsit hatékonyabban? Irányítottabban?
Ja, én rengeteget írtam. Érzéseimről, hibáimról, vágyaimról, mindenről. Nem beszéltem magamról szinte semmit senkinek, csak írtam a gondolataimat... a mai napig így van ez.
A szeretet éltet és amennyit csak tudok, sugárzom a környezetemnek, távoli kapcsolataimnak úgy, ahogy érzem ösztönösen. Nem tudom mennyire érzik, de nekem nagyon jó, felemelő... persze vannak visszajelzések, hogy "oda ért" amit küldtem. :)