Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
SZABÓ GABRIELLA képe
Jó kérdés
2009. május 07. csütörtök, 9:59 | SZABÓ GABRIELLA   Előzmény

Nagyon is számit, fiút vagy lányt várnak a szülök. A lélek megérzi és igyekszik megfelelni az elvárásoknak. A kamaszkorral kezdtem el lányosodni, majd eltelt 30 év és azt vettem észre
kőkemény férfi vagyok.
Nagyon kemény tudatos munkával újra visszaszereztem női minőségem. De időnként visszaesek és megkeményedem. Törekszem a nőiségem állandósítani.
Egy régi leírt, meditációmból idézek:

Visszagondolok a három éves kor előtti időszakra az életemben, hála a meditációnak, mert régebben erre az időszakra nem emlékeztem. Már akkor nagyon szerettem volna megfelelni az édesapámnak , mintha rajta kívül nem létezett volna senki, egyedül érte volt érdemes élni. Nagyon igyekeztem nagyon bátor, jó fiú lenni, mert ő fiút szeretett volna, és én ezt tudtam. Így éltem boldogan egészen addig, míg 3 évesen kaptam egy öcsikét. Egy világ dőlt össze bennem, mert lelöktek a trónról. Emlékszem, az maga volt a pokol. Persze most ezt így kimondani nagyon fura, de akkor nekem ez olyan mértékű fájdalmat okozott, hogy az utána következő időszak minőségileg egy világégéshez hasonlított számomra, de ezeket a dolgokat évekig nem tudtam érzékelni, csak miután elkezdtem a belsőmmel foglalkozni. Nem értettem azt sem, hogy a kapcsolat az öcsém és én köztem miért olyan semmilyen. Ennek a befelé figyelésnek következtében olyan dolgokra jöttem rá, és éltem meg, ami mélyen legbelül volt megtalálható.