Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szerintem azért születünk hol nőnek, hol férfinak, hogy mind a
2009. május 07. csütörtök, 9:25 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Szerintem azért születünk hol nőnek, hol férfinak, hogy mind a két aspektust meg tudjuk tanulni, fejlődni tudjunk benne.
Ugyanis csak akkor lehetünk egy egész, ha mindent tudunk a női minőségekről és férfi minőségekről egyaránt. És ha már ennek a tudásnak a birtokában vagyunk, akkor mindig fogunk tudni úgy "cselekedni" ahogy abban a helyzetben éppen kell.
Ha le kell vizsgáznom a suliban valamiből, akkor a tanuláshoz a férfi minőségem kell, a fény, az értelem stb. A női minőségeimmel nem megyek semmire (hacsak a miniszoknyám miatt át nem enged a férfi tanár :)), de attól még nem fogok tudni.
Ha meg haldoklik valaki körülöttem, akkor meg a női minőségemmel tudom elérni azt, hogy nyugalmat, szeretet stb. adjak neki.

Amit pedig a társadalom férfiasnak tekint manapság, vagy legalábbis még negyven éve biztosan, arra is szükség van, mert azok az emberek a fejlődésnek még azon a pontján vannak, ahol azokat a minőségeket sajátítják (probálják) el. Mert az a minőség is benne van a teremtésben, tehát azok is mi vagyunk, tehát azt is tudnunk, és elfogadnunk kell magunkban ahhoz, hogy elérjük a teljességet.

Szerintem az a feladat, hogy ezeket a minőségeket kifejlesszük magunkban, és tudjuk hogy mikor melyiket kell előtérbe helyezni.

(Nem tudom mivel vastagítottam ki a betűket, és hogy kell visszacsinálni. :))

Mackó