Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Gondolatok
2009. május 06. szerda, 15:47 | Almás (útkereső)

Közepébe... :-)
A masszázs egy érdekes dolog. - már amennyire ismerem - mert legjobb lenne csak szeretetből a jó érzését ajándékozni az embereknek, de abból nem lehet megélni.. Tehát üzletembernek is kell lenni kicsit. Kicsit az embernek el kell tudni adni magát is... Mi az hogy nem nyitják rád az ajtót ? Tényleg ajtó mögött bezárkózva várod az embereket ? Miért nincs bemutató, vagy akciós, kedvezményes kezelés? De ez csak egy ötlet.
Igen, talán külföldön az emberek jobban költenek erre, de egy csomó külföldi jön kezelésekre ide, úgyhogy ez nem biztos hogy elég indok a nagy utazásra. Nem beszéllek le, ha menned kell menj... de azelőttemszólóval :-) egyet értek, gondold át mit miért hagysz itt.
Harmadik téma, hogy írtad, a managgerek masszázsa lefáraszt. Lehet nekik tényleg jobban/inkább szükségük lenne stresszoldó, lazító energiákra, mint konkrétan a masszázsra. Az energiakezelést talán kiegészítés képpen megpróbálhatnád valamelyik módszer segítségével.
A masszírozás az élet egyik ajándéka, a másik érintése, s az érzés tovább adása, hogy jó az embernek a saját bőrében lenni. :-)
Sok sikert, s kívánom találd meg a helyed és az utad! :-)