Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Éva ugyanazt a linket
2011. április 16. szombat, 6:41 | Domoszlai Katalin   Előzmény

rakta be mint én :-)

Gertrud Hirschi Könyvét a Mudrák 1-2-t érdemes megvenni.

Én először megpróbálnám az energia szint emelését otthon. Mudrákkal, egészségesebb ételekkel, testmozgással a szabadban. Falun Dafát használok én, az energiát a 2-es csakrába kell betölteni. Ezt szerintem minden embernek csinálnia kellene, mert a gyógyítás, gondoskodás, ápolás energiájának forrása a 2-es csakra. És ott van az életerő tartalékunk is.

A lelki része is ugyanilyen fontos lenne, még pedig az, hogy örömöt tudj találni minden egyes napban, lelki élményeket ami feltölt. Egészséges emberekkel eltöltött idő pl.

Ha nem megy és marad ez a leszívott állapot, akkor kellene keresni egy jó prána nadist vagy kineziológust. Hallottam már hogy jó nadis leszedi ha van megszálló, ha nincs akkor "csak" helyrerakja az energia rendszeredet. Én bármi dolgot akár embert, akár tárgyat akarok bevonzani, ha fontos, csinálok egy bevonzás gyakorlatot. Ezt úgy kell csinálni, hogy a múltból keresel szakembereket, lehet az bármilyen, fodrász, kőműves, otp ügyintéző. Legalább három élményt kell újra felidézni. Olyat aki pontosan tudta a dolgát és emberileg is jól csinálta, azt kaptad meg amire szükséged volt. Át kell élni újra a megelégedettség érzését. És megfogalmazni ezt az érzést akarom újra átélni ha a nadis vagy más szakember segített nekem. Utolsó lépés, megköszönni, hogy ezt megkapod, jelen időben, ez fontos, mert amire vágysz már megteremtődött az Univerzumban attól hogy konkrétan megfogalmaztad, hogy szükséged van rá. Az hogy milyen gyorsan kapod meg, csak azon múlik, hogy Te magad utána hogyan teszel saját magadnak keresztbe.