Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
ez velem éppen most történik meg
2011. április 08. péntek, 12:53 | Látogató   Előzmény

Kedves Erika!
Amint fent írtál , velem most történik meg...sajnos.
Több, mint 20 élek együtt férjemmel. Van egy gyerekünk is. Voltak a kapcsolatunkban mélypontok, de 1-2 éve úgy kezdtem érezni, hogy kezdünk újra egymásra találni, a férjem a mindenem . Neki voltak az utóbbi években elég gyakran depis időszakai, de azokat én mindig betudtam vmi másnak. 1 éve egyre furcsább érzések kezdtek bennem motoszkálni és 1 hónapja be is bizonyosodott, hogy nem véletlenül.
A férjem egy mély beszélgetés során bevallotta nekem, hogy megtalálta a duál-párját, sőt egy munkahelyen dolgoznak, (hozzáteszem én szereztem neki ezt a munkát, tulajdonképpen én hoztam őt össze a duálpárjával, milyen vicces is ISTEN ...!)
Ő évek óta érzett vmi furcsát a másik nő iránt - ezért volt sokszor depis - , de csak 1 éve járt utána, hogy mi lehet ez az érzés. Akkor derült ki, hogy ők lelki társai (duálpárok) egymásnak. Azóta a nő elkerüli őt, mert nem akarja a mi házasságunkat tönkretenni. Egyelőre? Mert valószínűleg az ő kapcsolatuknak be kell majd egyszer, ebben az életükben teljesedni.
Amikor 1 hónapja ez számomra is nyilvánvalóvá vált, egy világ omlott össze bennem.
Tudom, hogy szeret a férjem, soha nem csalt meg senkivel. De ezzel a másik nővel olyan mélyen egymásra találtak lelkileg, amilyen mély kapcsolatom nekem vele soha nem is lehetett és nem is lesz.
Velünk akar élni, de a lelki vonzalom olyan erős közöttük, hogy nem tudom, mit fog hozni a jövő, de nem sok jót jósolok a házasságunknak.
A szép az egészben az, hogy bennem olyan kötődések vannak a férjemmel szemben, amit egyelőre számomra elképzelhetetlenné teszik azt a helyzetet, hogy el tudjak szakadni tőle. Ő életem értelme.
Patthelyzet...és még a gyerekünkről nem is beszéltem.
A férjem is csak azt mondogatja, próbáljunk a jelenben élni, ne féljünk a jövőtől, majd meglátjuk, mi lesz...tudom, hogy ő szenved ebben a helyzetben a legjobban, mert őt hozzám húzza a szíve, a szerelem, de egy másik nőhöz a lelki összetartozás. Melyik lesz erősebb ???
A másik nőt én is ismerem, mondhatni régebben baráti munkakapcsolatban is álltam vele, most pedig lehet, hogy ő teszi tönkre - tudom, hogy akarata ellenére - a házasságomat, a boldognak hitt jövőmet. Nem haragszom rá, hiszen nem tud mit tenni az ellen a vonzás ellen, ami leszületésük előtt már összekötötte őket.

Remélem azok az emberek, akik elovassák soraim, soha nem fogják átélni azt, amin most mi keresztülmegyünk.

Zsu