Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
 
Note: Event Views detected that you were very likely running the old version of event_views and has updated your DB tables with new fields required to use the new event_views module.
utazás előtt
2009. május 05. kedd, 12:08 | szabox (útkereső)

Sziasztok!

Kicsit más, mint a többiek egzaktabb betegsége, de ez is elég kellemetlen....

Amikor el kell utaznom valahová, vagy tudom h nemsokára utazok (autóval, busszal, vonattal, stb, villamossal) és akkor a stressztől e vagy az hogy el akarom magam szigetelni a többiektől, de ennek ellenére mennem kell. folyton gyomorkínjaim vagy vizelési ingerem támad, pedig nem kell, de annak ellenére túlműködik a téma.... Aztán ha elindulok és túl vagyok azon, h emnerek között vagyok, buszon vagyok, akkor általában nomralizálódik, de előbb utább keresni kell egy valamit a kis dolgo elvégzésére. Úgy alapból bosszantó a dolog, meg úgy jól el is küldi a jó hangulatomat melegebb éghajlatra...

Hülyén hangzik a téma, meg talán viccesnek is, de elég bosszantó téma tud lenni... és már évek óta!

-------------------------------------------------------------------------------------------

meg másik, egy gyulladás miatt leszedték a bal lábam nagy újáról a körmöt és édekesen nőtt vissza két oldalról nő és ha találkoznak akkor el kezd csúcsosodni.... az ilyen fajta dolgokkal lehet vmit kezdeni hogy normális köröm legyen vagy nem? :) És ha igen, akkor merre érdemes elindulni :)

Szép napot mindenkinek!

üdv: szabox