Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
 
Note: Event Views detected that you were very likely running the old version of event_views and has updated your DB tables with new fields required to use the new event_views module.
izom és szövet sorvadás
2009. május 04. hétfő, 20:08 | Névtelen (útkereső)

Szia Sanyi,
az én bajom nem minden napi. Tavaly szeptemberben vettem észre, hogy a lábfejeimen az ujjak tövétől bemélyülés kezdett képződni, amit rövidesen intenzív fájdalom kísért. Ez a fájás fokozatosan mindig feljebb terjedt, amit később a kezeimen és a szemeimen is érzékelni kezdtem. Ma már azóta elvéknyodtak a lábaim, kezeim, a szemeim rémítően nagyon karikásak. Az orvosi leletek semmit sem mutatnak ki, a SVT segítségével mára a fájdalmaim enyhültek, de a betegség szemmel láthatóan tovább terjed.
Egy látnok szerint erős átok van rajtam az anyósomtól, aki már 3 éve halott.Naponta imádkozni hagyott érte, de eddig semmi változás.
A betegség keletkezése idejében hogyan éltem - mi is történt velem:
Egyedűl élek, lányom 2 éve elköltözött messze tőlem, a munkám szinte az utolsó erőmet is igénybe veszi, mindig a tegnapi napot kergetem hogy behozzam lemaradásomat, és a tetejébe még a bátyám is hátat fordított nekem önző anyagi érdek miatt.
Vagy 3-4 éve láttam szövet sorvadást az unakanővérem lábán, akkor magamba nagyon elborzadtam és vmi azt súgja, akkor ült be a negatív gondolat az agyamba, ugyanis abban az időben többször jött ez a kép elém amit igyekeztem magamtól eltávolítani - lehet sikertelenűl.

örűlnék, ha rátalálnánk a lelki okra, mert én csak ilyen síkon remélek a gyógyulásban, amit előre is köszönök.