Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
mire képes az emberi faj!!
2009. május 04. hétfő, 19:20 | Verok (útkereső)   Előzmény

Kedves ArkAngyal és mindenki más akit ide vezérelnek az égiek!

elolvastam az utalásidat és teljesen egyet értek az ott leírtakkal. Én ezeket a vírus és mindenféle vallási és háborúsdis sztorikat elképesztőnek tartom, de sajnos tudjuk, hogy az emberi elme, kifordult magából és mind azt a tudást amit a kezünkbe kaptunk mi mindannyian az egész emberiség a Földön, sokan önző, pénzéhes és gonosz módon, maguknak kisajátítva, megrészegedve a kínálkozó hatalom lehetőségétől, pusztítják a fajtársainkat. A gyenge emberi jellem az ego felülkerekedése a szabad akarat ilyen módú felhasználása váltja ki mindezt a káoszt. De aki ellenáll, és nem hisz a manipulációknak, politikai "hatalmaknak", mindazoknak akik jogot formálnak más emberekre, azoké az igazi erő, mert a SZERETETNEK NINCS ELLENTÉTPÁRJA. Csak azt akarják elérni és sokakkal elhitetni, hogy mesterséges anyagokkal, mérgezett ételekkel, meg minden mással, jót tesznek nekünk így a cél az, hogy közben droid, agymosott lényeket hozzanak létre. Ez mind a gonosz erők végső kétségbeeséséből adódik, hogy minél több lelket és testet pusztítsanak el. Erre az emberi faj egy része, mint manipulációs eszköz sajnos abszolút használható. Még nem alakult ki nagyon sokakban az egységes szeretet és Isten tudat, és még gyermekcipőben járunk a többi civilizációhoz képest. Mi akik foglalkozunk spiritualitással és tiszták a szándékaink, nagyon intenzíven kell erősítenünk az emberekben, hogy az a mátrix amiben élünk egy megtévesztés, elterelés minden szinten, az igazi tiszta Isteni létformától. Már csak karnyújtásnyira van a végső megoldás, de csak összefogással, és a kísértések kiiktatásával lehetséges végleg megszűntetni ezeket a fizikailag is megjelenő történéseket.
Miért gondolják egyesek, hogy a vagyon, a hatalom mássá, magasabb rendű valakikké teszi őket, hogy ezáltal ők halhatatlanok lesznek, hogy jogukban áll bárki életével játszani?
Nagyon kell igyekeznünk, hogy ébresztőt fújjunk folyamatosan, és mozgosítsunk minden tiszta lelkű embert, hogy higgyenek magukban az ősi erőnkben, az angyalokban és Istenben.
Merjünk tényleg nagyot lépni, kiabáljuk ki a világba a hitünket, mert Földünk csak egy van és az emberi fajnak még nagy lehetősége és sok tennivalója van. És nekünk Magyaroknak, van talán a legnagyobb szerepünk abban, hogy az új világ megszülethessen.
Mit gondoltok, miért születik megint ennyi gyermek Mo-gon főleg? Mert itt olyan energiák vannak, (a Föld szívcsakrája) amivel koncentrált erőteret hozhatunk létre, és erre az erőre a gonosznak is szüksége lenne, mármint hogy elpusztítsa, de mi ezt nem hagyjuk ugyebár! A gyermekeink őszinte szeretetével és tisztaságával, ártatlanságával tudjuk az egész Földet és a fajunkat megmenteni.
Én már választottam és az igaz úton megyek, mert a jelenben teremjük meg a jövönket és remélem sokan tartanak ebbe az irányba. EGYESÍTSÜK ISTENI ERŐINKET!

MINDENKINEK SZÍVBŐL KÉREK ÁLDÁST, A SEGÍTŐ KEZEIMET NYÚJTOM, ÉS REMÉLEM SOKAN CSATLAKOZTOK!