Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Őszintén örülök a "felfedezésednek". Sokan ugyanúgy reagálnak
2011. április 02. szombat, 11:44 | szildiko1

Őszintén örülök a "felfedezésednek". Sokan ugyanúgy reagálnak erre a "törvényre", ahogy te, és ez abból adódik, hogy attól, aki fájdalmat okoz nekünk, vagy menekülünk, vagy kizárjuk az életünkből. Itt jelentkezik a családállítás felfedezése, amely szerint kétféle lelkiismeretünk van: az egyéni, amely kizárja a nekünk fájdalmat okozót, a másik a családi léleké, amelyik viszont ezt nem engedi, és a következő generációban születettek közül valaki meg fogja ismételni a kizárt életét. Jelen esetben ha nem úgy történt volna a cselekmény, ahogy, akkor a nő unokái közül valamelyik vagy "gyilkos", vagy áldozat, esetleg skizofrén lenne.(aki mindkettővel azonosul)

A valódi megoldás tényleg az lenne - így a gyakorlatban, a börtön helyett - ha a gyilkosnak gondoskodnia kellene az áldozat családjáról.

Az nagyon fontos még, hogy amit a családfelállítás során a vezető elmond, mind gyakorlati tapasztalat.

Annak is nagyon örülök, hogy ha a rendező nem járt családállításon, saját maga lelkének felismerését követve alakította így az eseményeket.:)

Az még kísérleti stádiumban van, hogy ha lelki szinten behozzuk a gyilkost a családba, akkor ez a következő életekre milyen hatással van. Majd a következőben megtudjuk. :) A jelenre viszont mindenképpen nagyon jó!