Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Majd meglátjuk.
2011. március 29. kedd, 11:27 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Valóban nem hiszek számos dologban, csak olyanokban, amit meg is tapasztaltam. Szerintem elég mélyen benne vagyok a spiritualitásban, de az ezotéria számos nézetével, vagy inkább a magukat ezoterikusnak valló emberek számos nézetével nem értek egyet, sok mindent badarságnak tartok.
Vannak dolgok, folyamatok, amelyeket sokkal egyszerűbben is lehet látni, nem kell hókuszpókuszt sejteni mögötte, elég ha ismerjük a fizika törvényeit, a személyiség működését és belelátunk a spirituális világba.
De persze a nem tudását az emberiség mindig is megpróbálta elfedni azzal, hogy csodát, természetfelettit, varázslást látott a dolgokban, pedig csak egyszerűen nem értette az ok-okozati összefüggéseket.

Mindez még veszélyesebben el tud hajolni a valóságtól, amikor még a hitünket, vágyunkat is belekeverjük. Amikor az ember nem tudja elfogadni, hogy dolgok nem annyira szépek és jók körülötte, mint ahogyan azt szeretné és mivel változtatni nem tud ezeken, ezért elkezdi azt vetíteni, hogy minden halad a csodálatos felemelkedés felé.
Persze halad, csak nem abban a tempóban, ahogyan azt látni szeretnétek.

Például ha a gyereked neveletlen, mert nevelés helyett Te az ezó-világba menekültél a fájdalmaid elől, akkor felelősség vállalás helyett neked sokkal könnyebb abban hinned, hogy a gyerek egy kristály szülött a Síriusról, aki azért nem hagyja magát nevelni, mert Ő fogja majd megváltani az emberiséget. És honnan teszi majd ezt, a börtönből vagy az aluljáróból? Nem hiszem.

Ezért segítene sok ezoterikus mókusnak az önismeret, mert szembenézve és megoldva saját problémáikat, nem kellene az ezó-maszlaggal kábítaniuk magukat, hogy elviselhető legyen az életük.
Én ezó-maszlag nélkül is nagyon jól érzem magam, látom a valóságot, és az nem fáj, ha pedig fáj, akkor azt el tudom fogadni.
Sok tanítványom ezoterikus mérgezéssel került az önismeret útjára, és fél év önismeret után el tudták engedni azok nagy részét, mert rájöttek, hogy csak magukat áltatták vele, mert nem mertek szembenézni a valósággal. Ma már Ők is mernek látni, élni a jelenben és nem a csodás 2012-ben hisznek, hanem Önmagukban, a tudásukban.

Dimenzióváltás

A napokban ismét eszembe jutott, hogy vajon mi lesz a jövő év végére a dimenzióváltásból és a beígért világvégékből? Hiszen ahogy közeledünk a dátumhoz, úgy változnak a jóslatok is:
Felmerülnek még elszálltabb elképzelések, a korábbiak egy része pedig finomodik, visszább vesz a fantazmagóriájából.

Aki már nem olyan biztos a dolgában, az már csak egy fokozatos tudatosságra ébredést ígér, amely 2012-2015 között fog végbemenni.
Aki pedig még elvetemültebb lett, attól például olyanokat hallok, hogy a Föld lelkének lejárt az ideje, fel fog szabadulni, és 2012 decemberében egy új lélek költözik a helyébe.

Nos, erre csak azt tudom mondani, hogy majd meglátjuk, aztán lehet majd magyarázkodni utána.