Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
lelki okok
2011. március 22. kedd, 15:50 | Látogató

Szeretném a segítségeteket kérni.

Ott kezdeném, hogy mióta anyai nagymamámat ismertem csont problémái voltak a csípőjén és térdén. Idősebb korára mellrákja alakult, amiből aztán csontrák lett, és ő végül ebbe is halt bele.

Édesanyámnak kb. 50 éves kora óta folyamatosan fáj a torka (rengetek vizsgálaton vett részt az alternatívtól a hagyományosig) és az okát nem találják. Valamint csont problémák jelentkeztek a térdén és a fogán. A térde most már annyira fáj, hogy befolyásolja az életvitelét, ill. fogait sorra kell kihúzni, mert folyamatosan fájnak.
Azért kezdtem ilyen messziről, hátha így átláthatóbb az én problémám.

Nekem 17 éves korom óta pajzsmirigy túlműködésem van, azóta szedek rá gyógyszert, így kordában tartható, de nem múlik el. Gyerekkorom óta, ekcémával küzdök hol itt hol ott jelenik meg, az utóbi években ritkán tör, elő akkor is csak az ujjaimon. Szintén gyerekkorom óta szénanáthás is vagyok minden tavasszal, az utóbbi években az sem olyan erősen jön elő mint régen.
Ami aggaszt, hogy néha elkezdett fájni a csípőm és a bal oldali térdem. Az utolsó csepp végül az volt a pohárban hogy van egy kutyám, akinek a bal vállában rákos daganat képződött, és mostanra már csak három lábát tudja használni.
Lehet, hogy nem függ össze semmi semmivel, de engem aggasztanak ezek a hasonló betegségek a családban. Ha meg tudnák mondani mire figyeljek, mely lelki problémára utalnak ezek csont, rák, torok betegségek azt megköszönném.
Köszönöm
Mara