Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
táplálkozás
2011. január 21. péntek, 19:53 | Michaelita   Előzmény

Váradi Tibor szerint a táplálkozásunk megbetegíthet, de a gyógyulásban is segít. Teljesen növényi alapú táplálkozásra kellene átállnod.
Mellőzni mindenféle állati eredetű táplálékot (hús, tej, tojás, sajt, hal).
Leszokni a fehércukorról, helyette mézet fogyasztani, a konyhasó helyett himalájai kristálysót használni, lúgos vizet inni.
A táplálékod nagy részének nyers tápláléknak kellene lenni (zöldségek, gyümölcsök), s a maradék pedig teljes kiörlésű gabonafélék és párolt, főtt zöldségek, gabonafélék, magvak.

Ez azt jelentené, hogy az egyéb más (gyógyszer, képzeletgyakorlat) mellett az immunrendszeredet nem gyengítenéd, hanem támogatnád a táplálkozásoddal is. Az immunrendszerünk csodálatos módon tud dolgozni értünk, ha segítjük a működésében.

Képzeletgyakorlatban pedig egy általam gyógyítóan használt módszer: meditációs - vagy a közeli - állapotban elképzelem azt a korábbi élethelyzetet, amikor az a szervem még jól működött (ez azt jelenti, hogy a dns láncolaton elmégy az eredeti/alap/jó állapotig). Amikor kijövök belőle, akkor pedig már csak a jó működést tartom a tudatomban, így a gondolat gyógyító ereje+Raffael gyógyító erői felülírják a téves működést. Ha az elképzelés nem megy, akkor kérd meg a Benned élő magasabb Ént, hogy vigyen oda.
S fontosnak tartom még, hogy legyen kedved/erőd élni minden szinten (tudatosan és tudat alatt is).

Mit gondolsz, ebből megvalósítható egy-s-más a számodra?