Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Úgy, hogy nem úgy akarsz élni, hogy megkeresed az igazságot, ami
2011. március 14. hétfő, 23:48 | Aditi   Előzmény

Úgy, hogy nem úgy akarsz élni, hogy megkeresed az igazságot, ami szerint élsz, hanem úgy, hogy élsz, és azáltal találsz valami igazság-félére, ami azonban nem annyira fontos hogy megfogalmazd, mint hogy éled. Lépsz, és elesel, lépsz és megbocsátod. Aki él az vét, de senki sem él vétkek és tévedések nélkül. Másét nem dolgom látni csak ha a magam tanulását szolgálja. A sajátomat sem dolgom feltétlenül látni, csak élni és levonni a tanulságot.

nem mentjük meg magunkat semmitől az által, hogy elméletben próbáljuk meg először megérteni hogyan kellene élnünk, milyen igazságok mentén. csak segít, amikor feldolgozunk. de csak azért. hogy meg merjük tenni a következő lépést. A végén valami olyasmire jövünk rá, hogy csak lépnünk kell, egyiket a másik után.

A sorsban benne van, amit meg kell élnünk, és a buktatók, amiket szintén meg kell élnünk, ezekkel születünk a képességeink és a hiányosságaink által, ezek nélkül nem fejlődnénk, kár azon filózni, hogyan csinálhatnánk "jobban, többet, máshogy". Azok a feladataink, amik, azok a nehézségeik, amik. Kár, bármi külsőhöz mérni magunkat, az életünket, a képességeinket, bármilyen ideálhoz, okossághoz, igazsághoz, sőt, mesterhez, vagy bármihez.

Az igazságunk az, amit képviselünk. és az teljesen egyedi. Annyira, hogy ez az igazság is most az én igazságom, lehet h a tied teljesen más. De nem az a lényeg, h más, vagy miben, hanem az, hogy működik. :)

Namaszte