Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Fogd fel úgy, mint amikor befizetsz egy agykontroll tanfolyamra
2010. március 25. csütörtök, 9:35 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Ha valaki komolyan dolgozik egy természetfeletti képesség kifejlesztésén, akkor előbb-utóbb az összejön neki. Ezek a képességek, szintjüknek megfelelően akár át is örökítődhetnek a következő életekre, illetve felszínre jöhet ezek tudása.
Mint Ramina is írta, ennek semmi köze nincs a spirituális tudatossághoz, a lelki fejlettséghez.

Gondolkodtam ezen a spirituális kereskedő dolgon. Valóban jól jöhetett, hogy kibillentett a Mester imádatból, és van is benne némi igazság, hiszen kereskedek termékekkel, tudással, de ezek szinte mind önismereti, problémamegoldó tanok, nem spirituálisak.

Önismeret oktatónak tartom magam, nem spirituális Mesternek, és ezt talán nem hangsúlyoztam ki eddig eléggé, ezért ébredt többekben téves idea rólam. Elnézést kérek ezért és tenni fogok róla, hogy ez megváltozzon!
Azt szeretném, ha nem engem imádnátok, hanem magatokat és nem engem követnétek, hanem a magatok útját találnátok meg és azt követnétek. Ehhez árulok tudást, meditációs eszközöket, hatékony megoldásokat.

Fogd fel úgy, mint amikor befizetsz egy agykontroll tanfolyamra és nem várod el Domján Lacitól, hogy ingyen adja, mert szerinted Ő egy spirituális Mester!