Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Értelmezés
2011. március 13. vasárnap, 16:48 | Látogató

Kedves Segítők!

Nem tudom pontosan sikerült-e értelmeznem a szimbólumokat, esetleg tudnátok segíteni nekem?

Erdő:
Lombhullató fák, nem fenyőfák. Viszonylag kis erdő, láttam a végét, nem messze volt egy kis tó is - ez nem tudom, hogy csak azért került-e oda, mert a felsorolásban szerepel és ez befolyásolt, vagy csak azért, mert nagyon szeretem a vizet, megnyugtat. Világos volt az erdő, csodás zöld színekkel, napsugarak szűrődtek át a fák lombjain keresztül. Őzikék és más állatok kergetőztek, minden olyan idilli volt. Egyedül a pókhálóktól (pontosabban a pókoktól) való félelem, vagy undor árnyékolta ezt be, mert régen apukámmal és nővéremmel gyakran jártunk gombát szedni az erdőbe, és tartottam a pókhálóktól, mert a pókok sajnos undort váltanak ki belőlem, meg a bogarak. De egyebekben csodás volt az erdő, jó érzéssel töltött el ott sétálni, még azt is elképzeltem, milyen lehet ott a pacimmal lovagolni, milyen felszabadító érzés.

Kulcscsomó:
Nagy karikán először 3 kulcs - színes felsőrésszel megkülönböztetve: piros, sárga, fehér, majd jött hozzá még egy kulcs, ami zöld tetejű volt. A kulcsok viszonylag nagyok voltak.

Tányér:
Fehér, nagy méretű lapos tányér, mint a pizza tányér. Ahogy egyre tágult a látómező, láttam, hogy meg van terítve, a tányér mellett evőeszközök, szalvéta, meg minden, ami egy terítékhez kell. Több tányér is volt az asztalon, mint egy ünnepi ebédnél, középen gyertya égett.

Ház:
Egyszintes, lapos, fehér falú, rozsdabarna tetővel, modern ház az erdőben egy tisztáson, ahova besüt a nap. Vidám hangulat, a házhoz beépített garázs, de nincs kerítés, mert nincs mitől tartani. Állatok vannak a ház körül, idilli a hangulat. Szép nagy ablakok vannak a házon.

Tó:
Tiszta vizű tó volt, egyenletes, nyugodt víztükörrel, a nap sütött és stég nyúlt be a tóba, azon álltam és néztem a tavat. A stég aljánál egy csónak várt. Nyugodt volt a környék, jó volt ott állni a stégen, szinte hallani lehetett a vizet és a természet zümmögését. A stéggel szemben a tó közepén egy kis nádas rész volt, valamint nád a tó szélén is volt, de ritkábban, mint a közepén. Lehet, hogy a tóba nyúlt be a nádas, nem láttam pontosan, hogy egy kis nád sziget volt-e a tó közepén vagy hogyan kötődött be a tóba.

Fal:
Fehér falat, először apró voltam mellette, a fal nagyon magas volt, majd egy pillanat alatt mintha megnőttem volna, vagy a fal ment össze, de megfordultak az arányok- én lettem magas és a fal pici. Ez gond? Valami baj van velem?:)

Előre is köszönöm!

Ági