Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
megcsaltak engem is...de szeretem
2011. március 12. szombat, 10:17 | Látogató   Előzmény

Sziasztok!
Én a fiatal lány történetének másik oldalán állok.
Nekem valamivel több mint 2 éves kapcsolatom van. 2 éven át minden rendben volt....természetesen voltak összezörrenések, de egyik sem volt nagy.
Amikor össze kerültünk én épp érettségiztem, utána pedig kezdődött az egyetem. Számomra fontos a tanulás ezért nagyon komolyan vettem...és ezt ő is érezte.

Kb 2 hónapja kezdődtek a gondok. Van egy lány, akiről tudtam, hogy évek óta szerelmes a barátomba és úgy nyomult rá, hogy én is ott voltam... ezért féltékeny voltam, de csak is rá....ezt tudta a barátom is. Januárban elmentek a barátaival 3 napra kirándulni, ahova ment a lány is....erről nem tudtam. Mikor ez kiderült azt mondták azért mert botrányt csináltam volna, de így olcsóbb volt az út. Miután hazajött időt kért, amire én azt mondtam, hogy maximum 2 hét. Végül egy hétig sem bírtuk. Közben vizsgaidőszakom volt... + épp összeköltöztünk. Mikor újra találkoztunk a barátom azt mondta szeret és úgy érzi megtalálta élete szerelmét és velem akarja leélni az életét. Ez elég őszintének tűnt....de azt is hozzá tette, hogy szabadság vágya van, mert ez neki fura helyzet és ő most jött rá, hogy mennyire szeret és mi lesz a jövőben... gondolom beijedt az összeköltözés miatt is. Azt mondtam neki, hogy rendben megértem...találkozzunk kevesebbet, legyen a barátaival, majd én is elfoglalom magam. Aztán jöttek a gondok...nem értem el, megígérte, hogy jön de elaludt (sose veszi fel a telefonját ha alszik). Éreztem, hogy van valami, de nem akartam elhinni, meg mikor...hisz szinte mindig tudtam hol van és mit csinál. Megnéztem a telefonját is 2x véletlen szerűen...semmi konkrétumot nem találtam, bár gyanús volt, hogy törölve volt az sms és a hívás listája is, kb 1-2 napos sms-ek voltak benne. De még ezt is elhittem, mert ő csinált régen is ilyeneket... időközben megtudtam, hogy az a bizonyos lány is volt kirándulni...rákérdeztem a lánynál, de ő mondta, hogy nincs semmi. Elhittem és belenyugodtam, mert abban igazuk volt, hogy valószínűleg botrányt csináltam volna. Aztán minden ment rendben...voltunk a párom rokonainál, esküvőről és gyerekekről beszéltünk...majd vasárnap haza jöttünk és megnéztem a facebook adatlapom. Ismerősöm a lány is és láttam egy kiírását, hogy el kellett volna mondania annak aki rákérdezett nála...tudtam rám vonatkozik a dolog. Rákérdeztem és ekkor már elmondta. Elmondta hogy lefeküdt a barátommal és nem 1x. Ekkor felhívtam a barátom és megmondtam tudok mindent.... és hogy viheti a cuccát. Átjött hozzánk, de nem jött föl. Sírt, hogy megbánta és csak most tudja igazán mi volt. Abban maradtunk várunk kicsit, hogy én is végig gondoljam mit is akarok. A lány minden félét állított...de ezeket szerencsére mind le tudtam ellenőrizni, és mint kiderült a fele sem volt igaz. Elmondta azt is hogy ultimátumot adott a barátomnak, hogy ha nem rak ki a hétvégén ő befejezi. A barátom meg elmondta, hogy ő már megmondta neki, hogy engem szeret... hétvégén együtt voltam a barátommal és közben kereste a csaj (mint kiderült) és megmondta a barátom, hogy velem van. A csaj tudta, hogy csak úgy szerezheti meg magának, ha elmondja nekem, mert majd én akkor kirakom....azt is elismerte, hogy szerelmes a páromba.
Lehiggadtam és végiggondoltam a dolgot....utálom magam amiért nem tudok haragudni a barátomra, de tudom, hogy én is hibáztam (ő is...és ő sokkal nagyobbat). Ő dolgozik és tanulok....elég más a napirendünk és ebből voltak gondjaink...de ha mondtuk is egymásnak nem foglalkozott vele egyikünk sem, mert ha 2 évig ilyen jó volt majd jó lesz megint és megússzuk....a csaj meg kapva kapott az alkalmon...mert tudta, hogy most vagy soha.
1 hónap szünetet kértem...ennyi idő alatt kiderül, hogy valóban szerelem e vagy már csak a megszokás. A barátomon látom, hogy szenved és bánja.... az ő barátai is megmondták, hogy szeret engem és tudja, hogy nagyot hibázott...kb minden nap smsezünk de nem találkozunk. Beismerte a tettét és azt mondta se nem testi se nem lelki vonzalom nem volt. (hozzá kell tennem elég csúnyácska a lány) csak egyszerűen izgalomra vágyott...mint egy utolsó kaland... a csaj meg adta magát. Meg, hogy tudja, hogy élete legnagyobb hibáját követte el... amit sosem szabadott volna. Nekem kell ez az idő, ha nem is lesz meg az 1 hónap, hogy tisztázzam a gondolataim...végig kell gondolnom, hogy el tudom e fogadni a dolgot vagy sem, mert ha nem akkor sose fog működni. Ő is gondolkodik, mert azt állítja, hogy mindennél jobban szeret, de nem tudja meg fogja e valaha bocsájtani magának amit tett. Most úgy érzem, talán megérdemlünk még egy esélyt....bár sokan azt mondják ha egyszer megteszi megteszi még egyszer. De az én szívem inkább az egy helyre nem csap a villám kétszerhez húz....most. Ha újra kezdjük, megmondtam, hogy nem a nulláról, hanem a minuszról kezdünk. .. vissza kell állítania a bizalmam. Nehéz lesz ezt túlélni, de ha szeretjük egymást menni fog. Ha nem, akkor meg mi megpróbáltuk....nem jött össze.
Úgy érzem ha szeretem meg kell adnom az esélyt a dolognak, mert ha nem lehet egy életen át bánnám... lehet tényleg tanult a hibájából...életében először csinált ilyet és úgy néz ki bánja, és most már tudja mit veszíthet. Ha tanult belőle többet nem tesz ilyet....ennél nagyobb fájdalmat már nem okozhat, s ha véletlen megteszi még egyszer akkor meg már nem lesz min gondolkodni. Talán megtanulta a leckét, és már tudja mit veszíthet és soha többet nem csinál ilyet. Míg ha nem adom meg az esélyt lehet évekbe telne ezen túljutnom és utána kifoghatok egy fiút aki ismét rajtam tanul.
Remélem jól döntök...ha valóban szeretjük egymást és tényleg tanul belőle és szenved miért ne...de azt is tudom, hogy csak akkor fog menni, ha én ezt nem hántorgatom fel és bízom benne. Végül is úgy is a saját hibámból tanulhatok... és lehet, hogy életem legnagyobb hibáját követem el, de az is lehet, hogy a legjobb döntését hozom meg.

Szerintetek??? Ha tényleg szeretjük egymást ez megoldás lehet????

Egy megcsalt szerelmes lány!

UI: bocs ha ismételtem magam, de nagy a kavar a fejemben...még csak 1 hete történt és keresem a legjobb megoldást.