Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Tapasztalatok és konzekvenciák
2011. március 05. szombat, 20:26 | Aditi

Kipróbáltam a háromszög mindhárom pontját. :) Bár nem akartam, mert eredendően a hűségben és a tradicionális monogám párkapcsolatban hittem. A kapcsolatfüggővé válásom volt az oka, h megváltozott minden körülöttem és nem tudtam beteljesíteni a kapcsolatokkal kapcsolatos álmom...:)

Ezután a tanulás időszaka következett, amelyben megcsaltam és megcsalattam, majd a ,megcsalót átkozva a megcsaló pozíciójába is kerültem. "az ördögi némberébe, aki figyelmen kívül hagyja, h akivel jót szexel, az "tisztességes" kapcsolatban él."

Két dolgot tanultam meg az egészből.

1. Nem érdemes senkire sem haragudni, mert mindannyian a saját tudatlanságunk és hiányos önismeretünk rabjai vagyunk. És legfőképpen szeretet hiányban szenvedünk, sajnos, eredendően és többségben és hosszas munkába és tudatos tanulásba kerül felhozni magunkat az önbecsülés és a lelki béke olyan szintjére, h képesek legyünk szeretni magunkat és másokat. Ez sajnos velünk született karma, vagy nevezzük kulturális hiánynak, mindegy, sajnos, nagyon sajnos ez így van. Ha tudjuk, más is csak ettől szenved, meg tudunk bocsátani.

2. A módja annak, hogy jól érezzem magam a bőrömben az, hogy felvállaljam, és megéljem az igényeimet, amiket természetesen tudnom kell, mik, tehát előzetesen fel kell mérnem. Én oda lyukadtam ki, ahonnan indultam. Egy monogám, önkéntesen hűséges kapcsolatra vágyom. Ha így teszek és elengedem azt, aki nem ezt éli, mert még nem tudja mit akar, vagy azért, mert nem erre vágyik, akkor van esélyem megtalálni azt, aki hasonlóan képzel el egy kapcsolatot. És innentől nem kell foglalkoznom a féltékenységgel, a megcsalással, az össze érzelemmel és töltéssel, ami ezt az egészet kíséri. Kinek van erre szüksége?? Dolgozza fel aki akarja. Én inkább békében élek.

Belemásztam a mesebeli sötét erdőbe, hogy megtudjam, ki vagyok, mire vágyom, megismerjem magam és tudjam mit akarok, hogy megtapasztaljam az erőimet és megküzdjek velük. (Meg kellett élnem nekem is a féltékenységet, a kapcsolatfüggőséget, a rabszolgaságot, az önzést, az elkeseredettséget, a haragot, és a feloldást). És kiértem belőle. És akit látok (jé, milyen meglepő...), saját magam. Egy nő, aki tiszta kapcsolatra vágyik. Most már tudom, és azt is, miért. Bűntudat és harag nélkül, anélkül, hogy megítélném azt, aki tudatlanul, vagy tudatosan, nem így él. Ennyi.

Namaszte