Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Ez nekem elég bizonyíték minden filozófiával szemben.
2011. március 03. csütörtök, 10:50 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Nem nagyzolásnak szántam, hanem arról volt szó, hogy mennyire erkölcsös (helyén való) vagy nem erkölcsös megnézni, meglátni mások információit. Ezt kívántam alátámasztani azzal, hogy ha keressük az erkölcsi, spirituális útmutatást ebben a kérdésben, akkor spirituális szinten a birtoktalanság a mérvadó az mutatja meg az utat.

Persze a spirituális és emberi törvények néha külön irányba mutatnak, amit az egyik tilt, azt a másik helyesel. Ha azt feltételezzük, hogy vétek másokba belelátni, róluk belső látással információt szerezni, akkor engem már több életnyi "karma büntetés húzna le a pokolba" és akkor nem érezném ilyen hű de jól magam! Ha ez így lenne, akkor viszont nem hirdetném másoknak is ezt a bűnbeejtő módszert, téves elveimmel alátámasztva, hacsak nem szándékosan akarnám megrontani a világot.

Elmélet ide vagy oda, eddig soha sem tapasztaltam, hogy bármiféle negatív visszahatást keltettem volna a belső látás módszerem használatával.
Nem ment el a látásom, sőt javult!
Nem szólt rám a Jó Isten, sőt szeret, támogat azóta is!
Nem dőlt rám a ház, sőt egyre szebb helyen élek.
Ez nekem elég bizonyíték minden filozófiával szemben.

A filozófia és az elméletek csak próbálják megértetni, felvázolni, hogyan is működik a világ. De ha azt látjuk, hogy nincsenek szinkronban, akkor azért nem a világ a hibás, hanem az elmélet téves.
Ki kell dobni!