Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kedves Vycaa,örülök ,hogy mégis csak értelme volt annak ,amit
2011. március 03. csütörtök, 9:45 | Éva.   Előzmény

Kedves Vycaa,örülök ,hogy mégis csak értelme volt annak ,amit írtam,mert végre megszólaltál!

Ez volt a célom,hogy végre kiöntsd a szívedet,és remélem most már nem haragszol ezért rám.
Csak általánosságokat írtál,így mindenki csak találgathatott,hogyan is segítsen neked.

Így hogy ,,felszakadt egy seb'' benned ,kicsit könnyebb lett neked is mert elmondhattad,és
nekünk is ,mert legalább tudunk már konkrét dolgokat az életedből,és nem általánosságban próbálunk okoskodni.

Csak a tüneteket írtad le,amikből lehetett ugyan sejteni,hogy nagy baj van,de hogy konkrétan mi az ,látod ahhoz kellett ,hogy valami kiverje nálad a biztosítékot,és végre hajlandó legyél beszélni:)

Most kaptunk tőled egy jó kis csomagot-hát kemény-de ez kellett,hogy konkrétum legyen az okokból,és célirányosan tudjunk neked segíteni.

Ha ezen túl leszünk majd,akkor lehet ,hogy megint írok neked valamit, /amit szintén senki nem ért majd:)/,de nálad esetleg kinyitja az újabb bezárt kaput.
Persze szóban ,élőben ez sokkal hatékonyabb lenne,de hát Te választottad az írásbeli formát,
Itt kell megtalálni a lehetőségeket. /Tudod ellenkező érzelmeket kellett adnom,hogy a valódi feltörhessen:)/

Sajnálom ,hogy fájdalmat okoztam neked,de egyben örülök is,hogy a legnagyobb probléma kiszakadt belőled.Azt gondolom,hogy ez neked is,nekünk is nagyon szép eredmény,mert innen már el lehet indulni,és tudom,hogy fájt neked,de valld be,talán kicsit könnyebb is lett hogy felszakadt ez a dolog belőled.

Azért mondtam,hogy Te kellesz a megoldáshoz,mert nélküled ,a közreműködésed nélkül nem megy,segíthet neked az Atyaúristen,ha bezárkózol,nem beszélsz.

Tudod ilyen esetekben sok megoldás van. Egy pszichológus először beszéltet,/különböző módszerekkel/ aztán felállítja a,,terápiát'',amivel segíteni tud.
Itt az oldalon pedig egyrészt vannak nagyon segítőkész emberek/komoly tapasztalatokkal/ ,másrészt van egy zseniális kidolgozott anyag az ember problémáinak megoldására,különösen az ilyen mélyen beivódott,szinte megoldhatatlannak tűnő problémák oldására./a Sirály csomagok/

Csak azt tudom mondani,hogy látszik a hajlandóságod,hogy tegyél magadért,jó volt a megérzésed,hogy ide jöttél.Ha egyre jobban kinyílsz majd,akkor nyílnak meg a lehetőségek is egyre inkább a számodra.
Kriszti csoportba való invitálása is fontos lépés lehet,mert a közös energiák még jobban segítenek.De akkor is a Te kezedben van a kulcs,mert mindehhez,amit itt kínálunk neked,elsősorban Te kellesz!.
A Te megnyílásod,elfogadásod,közreműködésed,akaratod.

Én most már bizakodó vagyok,mert a legnagyobb akadály elhárult.Megnyíltál.Innen már könnyebb:)