Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Olvasom a hozzászólásokat, szerintem Vycának kell érezni, tudni,
2011. március 01. kedd, 19:53 | KatiPotter

Olvasom a hozzászólásokat, szerintem Vycának kell érezni, tudni, mi segít neki. Ez nagyon egyéni lehet, sőt egyénen belül is változik időnként, azt figyeltem magamon.
Vyca, szerintem akkor is segíthetnek medik, szép zenék, ha nem adtad ki teljesen a dühöd, sőt lehet, az old valamit fel. Nekem most nagyon sokat segít a zenehallgatás, a Shanti-mantrák. A Shanti békét jelent szanszkrit nyelven. Többféle is van, szép zenével aláfestve, imádom, ajánlok párat a youtubról:
http://www.youtube.com/watch?v=-BwxnFd1oGc
http://www.youtube.com/watch?v=ts7x6RPZrk0
Om mani padme hum 2 változatban:
http://www.youtube.com/watch?v=TDUdT5z_CBU
http://www.youtube.com/watch?v=0YEq3St7CGs

Szeretem segítségül hívni a művészeket, hát ha még mantrával van összekötve. Azok a tudatalattidra hatnak, segítve a tudatot, könnyebben összekapcsol dolgokkal, szeretet-erővel. Nekem nagyon beválik. Az Om Mani Padme Hum a szeretet és együttérzés mantrája. És ezek a zenék is nagyon szépek szerintem.
De biztos megtalálod, ami neked jó. Személyes segítség+önmagad, sokféle lehet. Sőt ezek egyszerre mind. És még fontos az idő, hogy ez egy folyamat, és egyre jobb lesz.
Amire utaltál még, most jut eszembe: a tánc. Írtad, hogy nem szabadít fel. Azzal én is úgy vagyok, hogy nem szeretem a bulikat, a zene sem jön be meg úgy az egész... Én sem tudok ott feloldódni, ezért nem is keresem. Viszont szeretek otthon táncolni, csak berakok egy kedvemre való zenét, táncolok, ahogy jön, és jót szokott tenni az is.