Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Nem mondhatjuk, hogy a Föld kicsit egósan adta elő a rengést
2011. február 28. hétfő, 14:03 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Nem tudom melyik jógit ismered és hogy Ő hogy csinálja, de nézzünk egy másik példát:
Amikor nem egy látó "segít" hozzá az igazsághoz, hanem Te saját magadat. Amikor beérik Nálad egy felismerés, akkor sem mindig olyan sima az átmenet, bizony megríkatja az embert az igazság. Pedig ilyenkor még csak erőltetésről sem beszélhetünk, nem a másik ember egoja rántott bele a kútba, hanem a magad útját járva éppen odaértél.

Vagy egy másik példa: A bolygókról asszem nem feltételezzük, hogy egojuk miatt letérnének a helyes útról. Mégis amikor egy földrengésben ezrek halnak meg, akkor millióknak fáj szeretteik elvesztése, pedig annak ott volt helye.

Nem mondhatjuk, hogy azért fáj az embereknek, mert a Föld kicsit egósan adta elő a rengést. Ha nem ilyen egósan rengett volna, akkor mindenki belátja, hogy helye van a halálnak, az elvesztésnek.

Szóval még mindig azt hiszem, hogy ha valaki a helyén teszi a dolgokat, attól még mások megbántódhatnak, az még másoknak fájhat. Ez teszi a dolgát, annak meg a maga ragaszkodásának elvesztése, a hazugságainak feltárulása fáj. Mindenki a maga műsorát éli, most éppen egy darabban szerepelnek.