Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Nem ígérem, hogy megnézem a filmet, egyszerűen időm nincs most
2011. február 28. hétfő, 11:00 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Nem ígérem, hogy megnézem a filmet, egyszerűen időm nincs most rá.
Örülök, hogy ennyit közeledtél a földi dolgokhoz, és már úgy gondolkodsz az itteni szükségleteidről, ahogyan fentebb a védekezésről is írtad.
Egyet értek Veled, valóban szüksége van az emberek nagy részének a védekezésre, ugyanis amíg nem tudja önismereti eszközökkel kezelni ezeket a bántó, kiakasztó, elveszejtő tanításokat, addig csak menekülne vagy belehalna azokba.

De én nem is ennek a rétegnek javaslom, hogy ne védekezzen (ezt sajnos nem emeltem ki a hozzászólásomban, elnézést!), hanem azoknak, akik tisztán az önismeret útját kívánják járni. Nekik egyszerűen visszalépés lenne, ha arra használnák a belső technikákat, hogy jobban védekezzenek, titkolózzanak, birtokoljanak.
Az Ő útjuk az, hogy az élet minden rezdülését egy-egy tanításnak fogják fel és tanulnak, változnak általa, így oldva fel ezen "veszélyes" tanítások kíméletlen csapásait.

Nem könnyű út, elismerem. De senki se mondtam, hogy könnyű lesz. Akinek ez a következő lépése, az majd ezt választja, aki pedig még nem tart itt, az a Te verzióddal fog egyetérteni, azt az utat választja.

Annyiféle szintről, megközelítésből írunk ide, és minden szintnek megvan a maga részigazsága. Az olvasók pedig a maguk felelősségére eldönthetik, hogy melyik tanítást, útmutatást képesek / hajlandóak bevállalni.
Persze ez a saját egojuk, félelmeik vagy nagyképűségük miatt azért nem lesz olyan pontos, célzott tanítás, mint amilyet egy személyes Mester tudna adni, de hát ... ebből is tanulnak majd valamit.
Ismeritek a mondást: "Ha rám hallgattok, azt csináltok, amit akartok!"