Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kati,ez a hozzászólásod jó lenne ,ha nem nekem címezted
2011. február 27. vasárnap, 21:06 | Éva.   Előzmény

Kati,ez a hozzászólásod jó lenne ,ha nem nekem címezted volna,hanem azoknak akik Sanyi módszeréről ,illetve a ,,kutakodni vagy nem kutakodni'' nagy dilemmájáról beszéltek itt.

Én nem ezekhez a hozzászólásokhoz csatlakoztam,mivel Sanyi módszeréről,már számtalanszor elmondtam hogy nagyra tartom,tehát nekem felesleges ezt a védőbeszédedet előadni,másfelől a kutakodni kérdésbe szintén nem szóltam bele,mert mindkét oldalnak a maga szemszögéből van igazsága.

Valaki megemlítette ezt az indiai szent embert,aki mindenkiről akivel kapcsolatba került tudott mindent.
Ehhez csatlakoztam a véleményemmel,azt hittem érthető:)

Valóban ilyen szinten nem kell már kutakodnia,mert azonnal ott van az információ,ahogy a ,,tárgya'' megjelenik.Ő ezt a tudást /képességet/ a spirituális fejlődése ,szent emberré válása útján érte el.Megadatott neki,ha úgy tetszik,a fejlődésével arányosan ,az emelkedésének megfelelően ,természetes úton.
Én ezt tartom a legoptimálisabb lehetőségnek,de ezzel még nem szóltam le más lehetőségeket sem.

Azt viszont változatlanul fent tartom,hogy sokan úgy kezdenek el pszichikus képességeket ,,fejleszteni'',hogy nincsenek arra megérve semmilyen szempontból sem.
Sem fizikailag idegrendszerileg,sem lelkileg spirituálisan,a szellemi elszakítottságról nem is beszélve.
Az okokat ,hogy mégis miért kezdenek ilyesmibe ,,idő előtt'' azt most hagyjuk,de azt sem véletlenül említettem.

És igen ilyenkor van az például,hogy valaki meditációban mindenféle asztrális entitásokkal küzd,vagy ingázik és a bármilyen ,,felsőbb kiterjedése'' helyett itt ragadt lelkeket vonz be.
Persze azokkal sem tud mit kezdeni,mert még elsegíteni sem tudja őket...
Miért?
Mert aki idő előtt ,tehát bizonyos alapvető spirituális érettség előtt akar ilyesmibe kezdeni,ott általában ebből következően nem a felső csakrákon jön az információ,hanem ahol éppen tart,leginkább a 3-asig ,ott pedig pont az asztrálnak ezeket a szintjeit éri el,és onnan jön az információ.

Nem akarok erről most értekezést nyitni,körülbelül ezekre a dolgokra céloztam a hozzászólásomban. Általánosságban beszéltem,nem Sanyi módszeréről,és nem is a vitatott
kérdésről: kutakodni ,vagy nem kutakodni:) Tehát nem értem,hogy miért az én hozzászólásomhoz írtad,amit írtál?:)