Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
izé, én csak beleolvastam futólag, nem szólok hozzá
2011. február 27. vasárnap, 20:39 | Aditi

izé, én csak beleolvastam futólag, nem szólok hozzá mélyen-szántóan.

Annyi a tapasztalatom, hogy amint elkezdünk figyelni ezekre a véletlenekre (Jé, pont akkor néztem az órára, amikor 11:11, látod, anyu??), elkezdünk nekik energiát adni, és egyre többször ismételődnek.

Mellesleg ez James Redfield és a kvantum-tudatmező tudományos megfigyelői szerint egy, az életünk minden jelenségével így működő, természetes jelenség, amit ha jól használunk, felhasználhatjuk az életünk jobbá teremtésére.

A véletlenek ugyanis nem véletlenek, hanem olyan események, amelyek kívül esnek a sémáinkon, programjainkon, és ezeket figyelve, növelhetjük ezek számát. (Olvasmányok: Mennyei Prófécia, Mi a csodát tudunk a világról...stb)

Én egy rendszámot teremtettem meg magamnak, egyszer, mikor nagyon nem tudtam, hogy döntsek, figyelmes lettem rá, hogy egy bizonyos rendszám, mintha épp akkor jelenne meg az orrom előtt, amikor a helyes irányt választom... elkezdtem figyelni.

Azóta van, hogy hetek, hónapok telnek el és teljesen megfeledkezem róla, de aztán megint, egy egy döntő pillanatban, mikor tépelődöm, megjelenik a rendszám, és megerősít abban, ami a számomra jobb. (vagyis a szívem hangja az egóméval kontrasztosan a helyzetben.)

Kinek mire van szüksége.

Én sose hittem a jelekben és most sem kell, mert már értem, hogy működik a kvantumvilágunk. Ezek kis mágiák, de állítólag nagyokat is lehet így csinálni. :)) Szép betűsor különben a rendszám, már önmagában is sokat mond. itt az egyes betűk jelentése a fontos.

A számok jelentéséről: (ez egy szellemi szintű kódrendszer, a hétköznapi dolgokra nem mindig könnyen alkalmazható, de pl. vizsgáljátok meg a születési éveiteket, vagy hogy milyen évet írunk. Érdekes utánanézni, hányas évszámú éveitekben mik történtek. nekem összeállt a kép, amikor megtettem. :)) vázlatos, de szerintem lehet használni.

1. újrakezdés, szellem, teremtés (mágia), egység, kreativitás, férfi minőség
2. kettősség, dualitás, asztrál világ, kapcsolatok, női minőség
3. harmónia, kiegyensúlyozottság, szenthármasság: test-lélek-szellem egyensúlya, földi bőség, szülés, anyaság
4. piramis, rend, az isteni rend földi manifesztációja
5. ember, szív, szeretet, középpont a fent és lent között, teljesség, tiszta csatorna az égiekhez, mester
6. választás, szerelem, a tudás alkalmazása, lehozása
7. isteni közbeavatkozás, avagy a "szellem beszól" :)
8. kiegyensúlyozás, kiegyenlítődés a változással
9. a tudás manifesztálódik, a szellemi változás átíródik a testbe (fizikaiba)