Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Az a technika
2011. február 27. vasárnap, 7:57 | Domoszlai Katalin   Előzmény

amit a Sanyi tanít mint módszert a belső látás csomagokban nem kevesebbet ad, mint hogy egyszerre fejleszti azt, hogy nyisd a képességet és legyen rálátásod arra, ha használod, mi fog történni. Haladó csomag, amit már unalomig ismétlünk.

Ehhez először azt kell tisztázni miért tesz valaki a másik embernek rosszat? Mert nem tanulta meg másként csinálni. Az én értelmezésemben nincs gonosz ember csak tudatlan, tudatosság alacsony szintjén álló. A karma rendszerében jól be van építve, mi történik ha valaki 3. szem szintjén álló képességgel visszaél. Ugyanis a büntetés ( inkább visszahatás a jó szó ) mértéke attól függ, hogy valaki milyen fejlettségi szinten van. Minél magasabban, annál magasabbak az elvárások is ergo ha valaki kísértésbe esik és elbukik, jó hosszú időre blokkolhatják a képességeit.

Miért kell fejleszteni a belső látást? A csatornát elfedő tudattartamok feldolgozásával rá lehet látni azokra az életterületekre, a problémákra és a megoldásokra, amik miatt a céljaink és az eszközeink nem helyénvalóak. Megmutatja a fejlettségi szintnek megfelelő megoldásokat is.
Az angol nyelv jól kifejezi ezt a see ige kettős jelentésével: látom=értem

Ha önmagamat fejlesztem, megvalósítom, az minden képességemre vonatkozik. Sőt. A tisztán látó, a tisztán érzékelő is én vagyok. Elsősorban azokat a képességeket kell fejlesztenem, amik a dharmám megvalósításához nélkülözhetetlenek.

A kitűnni vágyást elítélni, negatívnak bélyegezni nem indokolt. De fontos különbséget tenni két fogalom között.

Mennyire mást jelent az, hogy kitűnő vagy pedig az, hogy feltűnő?
Feltűnési viszketegség, egós menőzés, jól ismert spirituális körökben is.
De ha valakinek istenadta tehetsége van és nem fejleszti azt, mert kitűnő lesz benne, kitűnik a szürke tömegből, ne adj Isten még az irigyek is nekiesnek...

Tanulni, tapasztalni és fejlődni születtünk le a Földre. Nem tudom milyenek a szerencsés verziók, nekem az a privát véleményem nincs szerencsés verzió. Mindenki az tanulja amit még nem tud. Olyan, hogy csak szerencséje legyen, nincsen.