Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Sok emberben
2011. február 26. szombat, 7:50 | Domoszlai Katalin   Előzmény

él a félelem, hogy a spirituális képességekkel rendelkező emberek visszaélnek az átlag feletti hatalmat jelentő képességgel. Van aki valóban megteszi ezt. És van aki nem. Az erkölcs és a tudás nem jár kézen fogva. De akivel ez megtörténik, aki elszenvedi ezt, annak a karmája megtapasztalni. Mert valahol és valamikor ő is visszaélt a hatalmával. Ez a hatalom lehet nem spirituális erő volt anno, lehetett fizikai erő vagy társadalmi helyzetből fakadó hatalom.

A félelmeket fel kell oldani, meg kell találni miben gyökeredzenek. Mert ha maga a félelem nincs feloldva, mindenképpen megteremti és bevonzza azt a történést amire irányul.

A belső látás, tisztán látás rengeteg előnyt hozhat az emberiség életében, ahogy ez a fejlődési lépcső megvalósul. Az egyén szempontjából a legfontosabb, hogy saját magát, a céljait, a személyiségét, a motivációit, a múltját és a jelenét tudja tisztán látni, torzítás mentesen. Elfogadni és erre alapozva megteremteni a jövőt.
A másik ember tisztán látása kizárja a megtévesztést, a hazugságot, a manipulációt, a megcsalást, a becsapást, az értetlenséget. Az egymás győzködését az elbeszélünk egymás mellett jelenségét. Az alá és fölé rendelődést hamis értékek mentén. Mi, akik ezért hajtunk a tisztán látás elérésére, ezeket az értékeket tartjuk fontosnak az életünkben: megértés, őszinteség, önbecsülés, önmegvalósítás azon a módon, amiből a közösség is profitál.