Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Globalizáció és az ezzel kapcsolatos feladataink
2011. február 25. péntek, 9:23 | Aditi

Nem lehet ekkora különbség a világ országainak jóléte és tudatszintje között. Látják nyugatot, a globalizáció felnyitja a szemüket. Jobban és máshogy akarnak élni.

Kíváncsi vagyok a globalizáció milyen hatással lesz végül a világra. Egyesek szerint ezt is kihasználják a gazdasági uralkodók és egy egységes földi diktatúrát akarnak létrehozni. (Mikro-chip beültetés, meg a társai.)

A spirituálisok ugyanakkor általában úgy látják, ez egy lehetőség az emberiségnek a szabadulásra, mert ahogy a népek összekapcsolódnak, látni kezdenek, megszűnik az elszigeteltség és hatással vannak egymásra a kultúrák, mintegy összekapaszkodnak ebben az új hálóban az emberek és azok a népek, akik elég tudatosak, felemelhetik a többit. Állítólag a magyarok ilyenek (csak még nem bújtak ki az illúzióik fátylából hogy felismerhessék önmaguk és önmaguk erejét.). De már nem forradalommal fog történni. Hanem tudatossággal.

A forradalom csak átmeneti megoldás lehet, és nem könnyű megtartani a pozitív eredményeit, ez így volt, amióta világ a világ. (Jó pl erre a Kiegyezés, de ehhez kellettek azok a korukat megelőző felvilágosult nemesek, akik ki tudták azt csikarni az elnyomókból.)

Jézus is azt tanította a Heródes és a rómaiak ellen lázadóknak, hogy még több vér ontása nem menti meg a zsidóságot. És lőn igazsága. De mai napig nem tanultak belőle.

Jézus szerint is az egyéni fejlődés, a belső fejlettség teszi a helyére a dolgokat nem csak az egyén szintjén, hanem globális szinten is. Én ezt el tudom képzelni, és igyekszem ezt látva élni és tenni a dolgomat. Nem segíthetek több-száz népen, több-millió ember szenvedésén, de hiszek benne hogy ha a helyemre kerülök az által, hogy megtanulom az elfogadást, a békével élést, a szeretetet minden helyzetben ami elé az életem állít, meglépem a feladataimat, akkor azzá válok, akinek születtem erre a földre és elláthatom azokat a feladataimat, amiért születtem. Ha ezt csak néhányan megtesszük a magyarok közül, akkor az olyan óriási erő, amely képes felemelni nem csak egy nemzetet, de a világog más nemzeteket is.

Többen prófétáták ezt a mai magas tudastosságúak szelemiségűek közül. Én látok benne realitást.

Ez egyikük Pio atya volt, aki azt mondta, a magyarok nemsokára nagy tetteket fognak véghezvinni önmagukért és az emberiségért a tudatosságuk ereje által.

"Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!"

Ezzel összecseng a Dalai Láma üzenete a magyaroknak, akit nem tudok most szó szerint idézni, de a lényege az, hogy a magyarok jó szellemi képességekkel és a nemzetek között kitűnő elmebeli képességekkel vannak megáldva (zseniális gondolkodók és felfedezők -ez egyébként a nyelvünk miatt van, de ez nem ide tartozik), de/és a feladatuk (a fejlődés útja) nem az, hogy ezt pellengérezik tovább, hanem hogy túllépnek rajta (az elmén) és megnyitják a szívüket (És ez által a szellemük hangjára megtanulhatnak hallgatni).

És a madár, ami kirepül, a virág, ami kinyílik, a negyedik csakra (csokor, alma) kollektív ereje lesz. Amit a tudatosság erejével nyitunk meg. (Gondoljatok csak bele: miért is vagyunk itt, ezen az oldalon? :)

És persze a tibetiek, akik tudják melyik ország melyik csakrát képviseli a Föld bolygó testén, úgy tartják, Magyarország a szív országa, és ennek földrajzi központja Dobogókő.

Szóval ezek szerint világ méretű forradalom van készülőben, de nem lázadás, és nem véres (legalábbis számunkra nem annak kell lennie). Hanem a tudat/tudatosság forradalma, és állítólag éppen miáltalunk az elsők közt.

A lázadásokat ebben a keretben látom.

Namaszte