Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Keresd meg az oldalon Sanyi párkapcsolati dolgokra vonatkozó
2011. február 10. csütörtök, 16:30 | Éva.   Előzmény

Keresd meg az oldalon Sanyi párkapcsolati dolgokra vonatkozó gyakorlatait,írásait tanácsait.
Abból biztos sokat tudsz meríteni,de biztos írnak még neked az oldalon,hiszen nagyon sokan járnak,vagy jártak hasonló cipőben.Van tapasztalat bőven,biztos ,hogy megosztják veled.

Addig szerintem üsd be a keresőbe,hogy párkapcsolat,vagy hasonló szinonímáju fogalmakat,és rengeteg anyag fog kijönni. /elméletileg:)/

Én azért nem adtam neked ,,tanácsot'',mert először is nem tudom milyen problémáid vannak,/konkrétan/,mi az amit a helyére kéne tenni.
Másrészt nem nagyon vannak ,,élményeim '' ez ügyben,mert én úgy fogadom el a páromat ,ahogy van olyannak,és nincs semmiféle elvárásom vele kapcsolatban ,hogy ilyen vagy olyan legyen,vagy ezt vagy azt így ,vagy úgy csinálja. /egészen piti ,apróságot esetleg leszámítva:)/
Szóval ezt most hiába is mondanám neked utólag,hogy ha így állsz hozzá,egy kapcsolathoz,akkor nincs és nem is lehet gond,és még ha valamiért vége is a kapcsolatnak,az akkor is baráti marad /hat/ bármeddig.

Mert nyilván,hogy megvan az oka,hogy problémád van. Hát tanácsokat azt hiszem bárki is akkor tudna adni,ha elmondanád konkrétan mi aggaszt:)
Sok minden lehet: Pl. ő is akar szakítani,vagy nem,és ezért neked lekiismeret furdalásod van,mert te kezdeményezted?...
Meg számtalan dolog,amit csak te tudhatsz:)