Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Sziasztok! A megvilágosodás
2011. február 06. vasárnap, 19:53 | zoeya

Sziasztok!
A megvilágosodás már sok blognak volt a témája,mára már szlogenné vált.Lassan már mindenki azzá válik,akinek bármi köze lesz a spiritualításhoz.Kinek a nézőpontja szerint kell megitélni mit kell tenni hozzá?Legtöbben egy felismerést már megvilágosodásnak neveznek.Nincs ezzel semmi baj,mindenki ott huzza meg a vonalat ahol akarja.Tiszteletet érdemel minden ember aki törekszik a tiszta életre.
Miért fontos,hogy miként hívjuk az aktuális célt?Bármilyen nevet adunk neki mindig csak egy lépcsőfok lesz.Szeretnék megosztani veletek egy idevágó szellemi tanítást..
A követendőt soha nem tudod magadévá tenni,vagy azzá válni.Megkell elégedned azzal,hogy a nyomdokaiban haladsz,követed.Ha azt a valakit,valamit magadévá tetted,vagy azzá váltál,akkor azonnal újabb követendőt fogsz kapni a saját fejlődésed érdekében.A befejezés mindig valami újnak a kezdetét jelenti....
Tudásom szerint a megvilágosodást nem lehet semmilyen technikával elérni,ez egy jutalom azért,ahogy élünk,éltünk eddig.Ebbe nem csak a fizikai létünk számít bele.Jelen fizikai létünkben szinte elképzelhetetlen ennek elérése-mondjuk Jézusnak,Buddhának sikerült,kb.ennyi.
Ha valakit érdekel leírom a kritériumokat szellemi szempontból:
1.A szellemünk tudatszálunkon levő rögzülési pontjának legalább a feléig elkell jutnunk-működő tudat.
2.Egyesülni kell a szellemi létünkkel.
3.Magunkba kell fogadnunk Istent.

Zoeya "remeny-a-teljesseghez.hu"