Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Medve,de hivatalos ez a
2011. február 05. szombat, 14:32 | Éva.   Előzmény

Medve,de hivatalos ez a megszólítás.:)
Kicsit mellbe vágott.Remélem nem sértettelek meg a terapeuta dologgal,pozitív értelemben írtam,hogy lehet tapasztalatod arról ,amit írtam. /egyébként láttam ,hogy Ramina jókat írt rólad,miért gondolnám én másként?:)/
Nekem azért nincsenek ez ügyben ilyen negatív tapasztalataim,mert nem ragaszkodom egyetlen iskolához,módszerhez sem,mert annyi félék vagyunk,hogy nincs olyan okosság ,amit mindenkire rá lehetne ,,húzni''.Én megkeresem mindenkihez a beleillő kulcsot,és nem érnek többnyire csalódások.
Nem konkrétan valamit akarok neki adni,amit én jónak gondolok,hanem megnézem,hol tart,milyen ember és azon a szinten mi viheti előre. Ez sokszor nagyon is túlhaladott állapot a részemről,de nem rólam van szó,az a helyzet,hanem a másikról./bár én nem különítek el magamtól senkit és semmit,de valahogy le kell írni/
Nekem ez bevált,és azóta rendben vagyok az emberekkel,nem igen csalódok,sőt kimondhatom,hogy már nagyon rég óta egyáltalán nem.
Persze ehhez hozzátartozik az is,hogy az a jó,ha engem keresnek,mert biztos ,hogy annak az embernek dolga van velem,aki megtalált. Ezért én nem is hirdetem magamat.Akik megtalálnak,azokkal nincs is problémám:)