Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Ami fontos még szerintem, az
2011. február 04. péntek, 19:56 | KatiPotter

Ami fontos még szerintem, az a tettekben való megnyilvánulás. Hogy aktívak legyünk. Egy ma történt eset tudatosította ezt velem még jobban.
Egyik barátnőmmel megbeszéltük, hogy délután találkozunk. Kb egy óra a megbeszélt helyre az út bkv-val, és közben, és már előtte is többször rosszul voltam. Szédültem, minden egyes átszállásnál pont lekéstem az aktuális közlekedési eszközt, hogy még többet várjak, stb. Olyan érzésem volt, mintha blokkolna valami, és azt sugallná. ne menj, mondd le a találkozót, mert rossz lesz. De belül meg szerettem volna, régen beszélgettem már vele, volt is téma, vártam is. Így úgy gondoltam, semmi ilyenre nem hallgatok, ha kimerülten is, de megyek tovább. Találkoztunk, beszélgettünk, és nagyon jót tett. És nem történt semmi olyan, ami miatt vissza kellett volna fordulnom. Ebből azt tanultam, ismét, hogy ha kívülről jönnek is blokkok, rossz sugallatok, érzések, menni kell a cél felé. Nem szabad hagyni, hogy bármi körülmény azt sugallja, hogy arra ne, mikor tudjuk, hogy az mégis jó lesz. Legfeljebb hibázunk, de ha megállunk, nem tesszük, sose tudjuk, mi lett volna az eredmény. És hát a gátló tényezők és érzések ellenére, ez jól sikerült. :) És a blokkolás utána el is múlt, jobban lettem. Megint olyan érzésem volt, mintha lekerült volna rólam valami, mintha elhagytam volna valamit. Nem tudom, ez mi volt, de tudatosította velem ezt még jobban, hogy így kell csinálni nagyobb, hosszabb távú dolgoknál is.
Szóval kell cselekedni, hogy ne kuszáljanak össze zavaró gondolatok. Kell persze gondolkodni, de mikor zavaró káoszossá válik, és esetleg szívja is valami közben az erőm, akkor irány a tettek mezeje a szép célért. Ez a mai napi példa egy apró napi eset, de szerintem mindenre vonatkozik.