Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Medve képe
Kedves Katipotter, "az élet
2011. február 04. péntek, 18:55 | Medve

Kedves Katipotter, "az élet íze ciklusokban rejlik", azaz minden ciklusnak a szerepe: az adott életfeladataink megoldására ösztönző tanítás. Szerencsés rendszeresen elemezni, majd
levonni a szükséges konzekvenciákat és érzelmektől mentesen információként letárolni, tudatosítani a tanítást. Ezek segítenek hozzá, hogy életünknek iránya legyen sinen legyen (célok).
Másik fontos kelléke boldogulásunknak, hogy higgyünk önmagunkban, semmilyen körülmények között ne irjuk le önmagunkat, ha nem hiszünk önmagunkban, ellehetetlenítjük ezzel saját életterünket is.
A HIT kézenfogva járjon a SZERETETTEL életedben, fogadd el magad olyannak amilyen valójában vagy, ne hasonlítsd magad másokhoz, kérj tanácsot bátran barátaidtól ha szükséged van rá és élj úgy mintha semmi tétje nem lenne életednek.
Ajánlom figyelmetekbe a hit ről szóló tudományos leiratot, blogomban.
A hit és a szeretet gigantikus erjét csupán elméd korlátozza le.
Pl. Hiába vagy képes egy adott, általad kitűzött cél maradéktalan megvalósítására, ha nem hiszed el, hogy képes vagy megcsinálni!
Egy bölcs idézet szerint" akár azt hisszük, hogy képesek vagyunk valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazunk van"
Magyarul mindíg TE DÖNTESZ!
Azzá válsz, amit gondolsz!
Innentől tiéd a pálya, kezedben a sorsod!