Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Pálmalevelek!
2011. február 02. szerda, 17:15 | Éva.

Kati ne haragudj,hogy ide teszem ezt a bejegyzésemet,de a kereső az istennek nem adja ki ezt a blogot,pedig van belőle több is.
Szóval elég kellemetlen hírek vannak PÁLMALEVÉL ügyben.
Felkerültem valahogy egy levelező listájukra,és bár többen tiltakoznak és töröltetik magukat e miatt,és maradok,mert nagyon érdekes hozzászólásokat olvasok.
Sajnos meg kell elégednetek a szavammal,mert nem tehetem ide fel,hogy mit írnak,azt hiszem ez még név nélkül is személyiségi és egyéb jogokat sértene.
Szóval az eddigi hozzászólásokban egyetlen pozítívat sem találtam,bár az hivatalos oldalon csak ilyen van.
Nagy az elégedetlenség,minden hozzászólás erről szól,és úgy tűnik egy kaptafára is mennek,mert mindenki arról ír,hogy a végén adnak neki feladatokat a karmaoldásra/ami érdekes módon hasonlít a keresztények gyónás utáni teendőihez/,csak ez keleti,hindu szokás szerint megy.
És ami a legérdekesebb benne,az az,hogy felajánlják,hogyha nem tudod csinálni,akkor Indiában imádkoznak érted,aminek a díja 27-ezer Ft.
Szóval én nem tudom mi az igazság,de ilyen és ehhez hasonló hozzászólások jönnek,és érdekes módon mindenki ugyanazt mondja,és mindenki nagyon elégedetlen.
Figyelem a hozzászólásokat,mert sajnos másodpercenként jön a postafiókomba,és ha Kati nem bánja a durvább dolgokról tudósítok:D
Had' ne nyissak ennek egy blogot,vagy ha valaki belinkelné az utolsó pálmaleveles blogot azt megköszönném.Azt hiszem Karma Tseringé volt.