Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Ez egy nagyon kemény meglátás/vélemény/hit/tudás?
2008. augusztus 09. szombat, 20:54 | Bolf Jutka (útkereső)   Előzmény

Kedves Csongor!
A lányok válasza után -ami megvallom megnyugtató volt számomra, mert megoldhatónak láttam azok alapján a gondot- amit írtál, megint teljesen bizonytalanná tett, mert azt az érzést kelti bennem, hogy akár a gyerek életébe is kerülhet ez a mondat, ha az a sorsa...ezt is természetesen megértem, csak így én nem mondhatom azt, hogy bánjanak meg mindent és kezdjék az alapoknál a kapcsolatukat és rendezzék. Nagyon sok és kemény feladatot megoldottak már közös életük, majd 15 éve alatt. A táncos hasonlat, úgy gondolom teljesen jó meglátás!
Na oké,de mi a megoldás? Rendben, apuka bánja meg és kérje a megbocsátást, de mit tehet anyuka? Tehet-e bármit, van-e valódi közös jövőjük, na igen, az biztosan van, de a házasságuknak van- e jövője a klasszikus formában, vagy a megoldás a Te erre-Én arra és tanítsuk meg a gyereknek, hogy attól mert elválunk, még mindketten szeretünk és mindketten gondoskodunk rólad.
Vagy ez az a helyzet, amikor "neked is nekem is meg kell bocsátanom és új alapokra kell helyeznem/ned a közös életünket, elvárásaimat/dat és a szeretetemet/det"?