Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Inyó képe
Sziasztok! Én ma voltam, "megnéztem" Gangát! Egy megjelenésre
2009. április 29. szerda, 22:40 | Inyó   Előzmény

Sziasztok!
Én ma voltam, "megnéztem" Gangát! Egy megjelenésre teljesen hétköznapi meghatározhatatlan korú hölgyet képzeljetek el. Nagyon érdekes volt, mert az arc és a kézbőrén látszott, hogy idős, de a testalkata, mozgása, stílusa, közvetlensége fiatalságot sugárzott.
Én sem tudtam mi az a szatszang, így elmentem "megnéztem".
A VIII. kerületi dzsumbujban egy régi bérházban van ez a központ, ami egy kis sziget. Belülről kellemes, frissen felújított helyiségek vannak. A teremben buddhista faliképek, piros, bolyhos szőnyeg, meditációs párnák.Sokan vártuk Gangát.
Míg vártam, megnyitottam magam. Megérkezett és felült a pódiumra, mellé a tolmács. Kb. 10 percig nem szóltunk, majd Good afternoont kívánt és néhány mondatot szólt, majd azt mondta, hogy most a mi időnk van, így feltehetünk neki kérdéseket. Innentől kezdve a hallgatók elmesélték élményeiket, kérdéseket tettek fel és Ganga kedvesen, türelmesen, olykor nagyokat kacagva válaszolt.
Jelenlétében a gyökér csakrám erőteljesen megnyílt és alulról megindult az energia. Mikor vége lett a szatszangnak én egy végtelen béke, csend, nyugalom állapotába kerültem, így jó ideig csak csücsültem, míg lassan kiürült a terem.
Majd telefonhívást kaptam és arra lettem figyelmes, hogy milyen kedvességgel és szeretettel beszélek...

Érdemes találkozni Gangával!
Szeretettel: Inyó