Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Vagyok, aki vagyok
2011. január 25. kedd, 14:45 | szeti87   Előzmény

Vagyok, aki vagyok. Vagy pontosabban: Azzá válok, akivé válni akarok. Ez van bent a Bibliában, a fordítás szerint így nevezi meg magát Isten Mózesnek.
Mócsány Bertalan bioenergetikus szerint:
(Ehyeh Asher Ehyeh)

ember felemelkedése
Ez a kijelentés és tartalma-érzete nem azt jelenti, hogy túlzott önhittségben vagy kivagyiságban „döngetem a mellkasom”, miszerint én aztán vagyok valaki itt köztetek… hiszen mindenki már eleve Valaki..! A Vagyok, Aki Vagyok „kifejezésnek és érzetnek, ÉRZÉSNEK” magas fokú rezgésszintje, információ tartalma van, amely kifejezi az ember önálló, szuverén Omniverzális egységét a Világegyetemben, az ember Önfelismerését és Tiszteletét Önmagával (és mindenkivel) kapcsolatban. Egyszerűen azt, hogy valóban Valaki, nem kiszolgáltatott, hanem valóban maga az Erő, a Tudás (a kiegyensúlyozott önbecsülés megteremtése).

Olyan erő, tudás, mely még erőlködést sem kíván, nem vesz el energiát mástól (és nem ad, csak segít egyensúlyozni, ha kérik és elfogadják), mert minden energia rendelkezésére áll Önmagától, Önmagában is! Olyan Valaki, akinek választási és megvalósító hatalma van, aki hat az Univerzum energiaszintjére és egyénileg is képes tenni az Emberiség, Önmaga és az Univerzum felemeléséért, tanításáért! A ..Vagyok, Aki Vagyok.. rezgéstartomány tartalmazza az Univerzum legmagasabb szintű TUDATI ÉS ENERGIA rezgését, a szeretet, az Önelfogadást-megengedést, a Bölcsességet, a türelmet és ezek erejét félelem nélkül..!

a rózsa gyümölcse
A .. Vagyok, Aki Vagyok.. rezgése, energiája az Élet, az Ember örömteli megnyilvánulása az ember (ön)-felismerési folyamatában és életérzésében. Ezt a Benső tudatosságot és energiát Minden ember hordozza magában, az emberi DNS spirituális legszentebb energiaszintjében, és a szívében. Ez a rezgés a kommunikációs kapocs az „Ég és Föld” között, a Benső Én és az Ember között, maga az EGYENSÚLY!

Az ISTENI egyensúly, magában az EMBERBEN…

A SZABAD VÁLASZTÁS EGYEDÜLI BOLYGÓJA A FÖLD, ÉS A SZABAD VÁLASZTÁSNAK „TISZTA HASZONÉLVEZŐJE” ÉS MESTERE AZ EMBERISÉG! Éljünk vele, emeljük fel gondolati és érzelmi rezgésszintünket, vibrációnkat, vezéreljen minket a szeretet, éljen bennünk a békesség, és velünk együtt emelkedik a Föld rezgésszintje is!

Testünk alá van vetve az égnek, az ég alá van vetve szellemünknek."
Leonardo Da Vinci" Eddig az idézet.
Én némi barátságos cinkossággal olvaslak, és értem, amit mondani akarsz. De a rákocskák nem akváriumban, hanem aqua- terrariumban élnek, így nem is létfeltétel számukra a vízben fellelt levegő, amennyire tudom, a rákok nem kopoltyúval lélegeznek, vagy tévedek?, tehát a hasonlatod mások általi értelmezése már ebből a felfogásból nézve is erősen sántít. Figyelmedbe ajánlom Richard Bach :Illúziók című könyvét (Egy vonakodó messiás kalandjai). Én szívesen beszélgetek veled. Mindenre vevő vagyok, mindenből tanulni akarok, és nem fogok a "na most aztán ízekre szedem az elgondolásaidat" mentalitással neked esni.