Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
fehercsongor képe
Nem azt írta , hogy
2011. január 24. hétfő, 1:02 | fehercsongor   Előzmény

a beteljesülés csettintésre és hipp - hopp következne be . Az talán eggyel vagy többel fentebbi sík . Engem például Isten óvjon attól , hogy jelenlegi fejlettségemben odakerüljek ! Egyik percben tüzes vízben izzadnék , másik percben jeges tűz fagyasztana . Egyik percben egy hárem kényeztetne .... Egy kósza gondolat : és már ki is lennék herélve . Főleg attól félnék , hogy elfelejtem , hogy a gondolataim teremtő erővel bírnak , vagy gondolat nélküli meditatív állapotba kerülnék valamelyik iszonyat közben , mert akkor alaposan benne maradnék a pácban , mert eszembe se jutna egy jobb gondolattal kihúzni belőle magam .
Itt a földön a Jóisten adott a teremtőerőnknek némi lappangási időt . Így is jól szórakozhat rajtam .
Görcsös akarattal bevonzok valakit , és a tudatalattim egy elegáns húzással kicselezve engem : velem teteti tönkre a kapcsolatot .
Görcsös akarattal bevonzok valamit , és mire megszerzem , már más vagyok , nincs szükségem rá , vagy képtelen vagyok használni .
Kikönyörgök valamit Istentől , aztán szó szerint kapom azt , amit kértem , megvalósítva azzal kérő szavaim lehetséges más értelmezését , ami szinte az ellenkezője a kérés eredeti értelmének . Néha viszont jobb jön és kérés nélkül . ( A véletlen , ha rábízzuk magunkat , akkor remek szórakoztató partner , csak időben sajnos kiszámíthatatlan . )
A megvalósulásig eltelő idő jó arra , hogy meggondoljam magam , hogy elhessegessem a megvalósulásra nem méltó vágyaimat , vagy a ki tudja honnan jött gondolataimat . Ami vágy meg megmarad , annak a megvalósulásáig akár előre boldog és elégedett lehetek , a tényleges valóságával való pillanatonkénti szembesülés terhe nélkül . Üdvözlettel : felacsó