Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
fehercsongor képe
Nagyszerű érzés lehet ,
2011. január 22. szombat, 0:27 | fehercsongor   Előzmény

amikor valaki rácsodálkozik önmagára , hogy teljes természetességgel egy érzelmileg nem szokvány dolgot csinált . Többnek érzi magát , a teljesség felé kitágultabbnak és szabadabbnak a mások által elvárt viselkedés olykor megbénító kötöttségeitől .
Megélése volt ez annak , hogy akit szeretünk , annak a boldogságát kívánjuk . Ha nem szerettük ,csak egy jó kis lelki - testi -szellemi kapcsolatban megvalósított üzletet kötöttünk egymással , akkor általában a szerződés egyik pontjának ; a hűségnek , a velemmaradásnak a megszűnése a szeretetkülsőségek megvonásával , rosszabb esetben büntetőhadjárat indításával jár .
Az anya is elbocsátja gyermekét , ha kapcsolatuk normálisan fejlődött . Az ember pár évtizednyi teljesképességű élete a változásuk sebességétől és irányuknak az összehangolódásától függően általában egy vagy két társsal való tartós kapcsolatra enged időt , de olyan is előfordul , hogy másnak nevelünk valakit , vagy csak egy válságos életszakaszban óvjuk az újjászületését . Üdvözlettel : felacsó