Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
naphold képe
Uránusz
2011. január 21. péntek, 20:46 | naphold

A rák az Uránusz fennhatósága alá tartozik. Az Uránusz a szabadság, a kiszabadulás, a helyzet racionális felmérése, a tiszta logika, a robbanás bolygója - természetesen a felsorolás közel sem teljes.
Amikor beszorulunk egy élethelyzetbe, ahonnan kis szeretnénk szabadulni, de tudjuk, hogy "robbantás" nélkül nem menne és egy robbanásnak igencsak lennének szenvedői, olyanok, akik nagyon közel állnak hozzánk és ebből komoly bűntudatunk keletkezne - nos, ilyenkor jönnek először a kisebb jelzések ciszták, lipomák formájában. Aztán, amikor még mindig dagonyázunk a helyzetben, akkor megjelennek a kisebb daganatok, amiket "jóindulatúnak" titulálnak. És ha még ekkor sem változunk, változtatunk, akkor beindul a rák - vagyis, ha mi nem robbantunk, akkor a testünk robban.
Ha érezzük a feszítő érzést a szabadulásra vágyva, akkor gondoljuk végig, hogyan tudnánk gyökeres változtatást végrehajtani életünkben úgy, hogy minél kevesebb embernek okozzunk feldolgozhatatlan traumát, vagy ez minél kisebb trauma legyen. Így nem lesz akkora a bűntudatunk, hogy ne tudnánk feldolgozni és ne kelljen egy újabb rákos megbetegedésbe belemennünk.
A születésünkbe már bekódoljuk a halálunk nemét és és a halálunk időpontját is. Ám nem mindegy, hogy a halál mikor következik be - az első halálpontok egyikén, vagy csak az utolsók valamelyikén. Ha tudom, hogy melyik testrészem érzékeny, és tudom, hogy ez mire figyelmeztet a lelki problémák megoldásában, akkor kitolhatom a halál időpontját, és sok "hozott" problémát meg tudok oldani, amivel már nem terhelem a következő életciklusomat.
Aki a rákot "választja" halálnemnek, igen sok "restanciát" gyűjtött össze előző életeiben, amit másként már nem tud feloldani - én is. De ebbe a betegségbe is lehet rövid idő - vagyis szenvedés - alatt, méltósággal meghalni és lehet úgy is, hogy hosszú ideig szenvedünk és ezáltal sakkban tartjuk a környezetünket, szeretteinket.
Ha képesek vagyunk kielemezni, hogy mit is várunk el önmagunktól, környezetünktől és hogy mire vagyunk képesek, valamint a környezetünk mit tud adni számunkra és a végeredményt össze tudjuk hangolni, el tudjuk fogadni, akkor a rák esetleg csak akkor jelentkezik, amikor már "itt az időnk" a távozásra.
Eta