Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Húúú ebben a témában most én is benne vagyok. Pont meg akartam
2011. január 21. péntek, 3:25 | KatiPotter

Húúú ebben a témában most én is benne vagyok. Pont meg akartam osztani egy esetet, de akkor ide fogom írni, mert kapcsolódik nagyon. A lelki társ szerintem nem mindenben azonos érdeklődésű. Pl nem biztos, hogy érdekli az ezotéria. Az ezotéria egy eszköz csak, de enélkül is lehet az ember tudatos, bölcs lélek. És ez a lényeg. :) Hogy belemerül-e spiris dolgokba, az szerintem nem lényeges. A lelki társ, ahogy eddig tapasztaltam, nem mindenben azonos. De az a közös hullámhossz, amit nem is lehet jól megfogalmazni, csak érzed, az megvan. Mindjárt leírom a történetem, ami nemrég történt velem, legalábbis a publikus részeit röviden.

Amúgy szerintem nagyon fontos: az érzéseinkre hallgassunk, ne a lélektárs szabályszerű megfogalmazására, amit leírtak valakik, akik szintén emberek. Közhelyesen hangzik, de szerintem így van, a szívünk tudja a legjobban.

Találtam egy jó idézetet, ami illik ide is: "Tökéletes nem, de igazi még lehetsz." :) Mert a lelki társat úgy szeretjük, ahogy van. Ha igazi a szerelem, akkor mégis tökéletesnek érezzük, hiába látjuk azt is esetleg, amit nem úgy képzeltünk.