Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Medve képe
Vállalom ha vétkezek...
2011. január 18. kedd, 19:56 | Medve

igazat megvallva egyetlen egyszer léptem félre harmincas éveim elején járva. Barátnőm, élettársam 11 évvel fiatalabb volt nálam és igen csinos is.
Előzmény: egy vidéki férfi ismerősöm házának építésén segédkeztem grátisz, nevezzük most Gerzsonnak.
Gerzson délben kezembe nyomta Csajka tipusu országúti cirkálójának sluszkulcsát és arra kért vegyek anyagot egy távoli települést megnevezve, a holnapi szerelvényezéshez de vigyem a feleségét is magammal. Nem tudtam mire vélni a dolgot de indulás előtt egyértelműen tudtomra adta, hogy "olyan dolga akadt, hogy reggelig semmiképp se érjek vissza Dórival, a feleségével."
Úgy tettem, ahogy kérte, késő estig elhúztam a vásárlást, visszaúton Dóri ötlete nyomán frissen felújított nyaralómban kötöttünk ki. Ott előkerült a házi ribizlibor, melytől nemcsak gátlásainkat de feleslegesnek tűnő ruhadarabjainkat is levetettük...
Valójában megerőszakoltak, én csak hagytam magam. (de jó volt, Istenem...)
Másnap reggel kellő bűntudattal és másnaposan ébredtem.
Haza furikáztam Dórit és Gerzsonnak félszegen elmondtam mindent, mosolygott és azt mondta: egészségetekre.
Még aznap leültem beszélgetni Barátnőmmel és én hoztam szóba az esetet. Lelkiismeretfurdalásom volt, hogy megtévedtem. Tudtam milyen következményekre számíthatok, mégis elmondtam a lényeget.
Három hónapi mosolyszünetet követően, minden rendbejött közöttünk, megbocsájtott, hiszen őszinte voltam, 14 évig hűek voltunk egymáshoz.(kivétel erősíti a szabályt) Mai napig jó barátokhoz illően szeretettel gondolunk egymásra.
Fontos, hogy egy párkapcsolatban jelen legyen a kétoldalú feltétlen bizalom, őszinteség! Egyikünk sem gondolta társát tulajdonaként kisajátítani. Szeretettel, elfogadással és toleranciával éltünk. Elfogadtuk egymás erényeit, gyengeségeit egyaránt. Fontos volt a szexuális elégültség, ám mégsem erre az ösztönös vágyak megélésére épült a kapcsolat.